"Hep birlikte tarih yazacağız";

"Hep birlikte tarih yazacağız"

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri doğrultusunda MHP Kastamonu İl Başkanlığı merkez ve 19 ilçede başlattığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor....

 Konu hakkında açıklama yapan MHP İl Başkanı Emre Şahin; "Seçimlerde, TBMM'de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olarak yer alacağımıza şüphemiz yoktur. MHP İl Başkanlığı olarak seçimin son anına kadar tüm dava arkadaşlarımızla bu büyük başarıya birlikte imza atıp, hep birlikte tarih yazacağız" dedi.

ŞAHİN; “BAŞARIYA KİLİTLENDİK”

MHP İl Başkanlığı seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP İl Başkanı Emre Şahin, partisinin seçim çalışmalarına yönelik yazılı bir basın açıklaması yayımladı. İl Başkanı Şahin açıklamasında;  "14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak merkez ve 19 ilçemizde aynı anda başlattığımız çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçelerimizde pazar ziyaretleri,esnaf ziyaretleri,Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri,köy ziyaretleri gibi birçok çalışmayı Milletvekili aday adaylarımızın tamamıyla gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerdeki vatandaşlarımızın partimize olan yoğun ilgi ve alakası bizlerdeki sorumluluk duygusunu daha da arttırıyor. Vatandaşlarımızın partimize ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye olan inancı ve güveni sadece Kastamonu ve İlçelerinde değil tüm Türkiye’ye yansımış durumdadır.İnancım odur ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olarak yer alacağımıza şüphemiz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak seçimin son anına kadar tüm dava arkadaşlarımızla bu büyük başarıya birlikte imza atıp ,hep birlikte tarih yazacağız" ifadelerine yer verdi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum