Bir sefer, bin dert!;

Bir sefer, bin dert!

TESİSAT SIKINTISINI TAM ANLAMIYLA ÇÖZEMEYEN TOKİ SAKİNLERİ ŞİMDİ DE ULAŞIMDAN MÜZDARİP:...

TOKİ Örencik’te evlerini teslim alan hak sahipleri, ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyor. 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafın dar gelirli ailelere yönelik inşa edilen TOKİ Örencik’te, yerleşkenin şehir dışında olması ve Kastamonu Belediyesi Özel Halk Otobüsleri’nin bu yöne seferinin yeterli olmaması nedeniyle, vatandaşlar mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

Sadece sabah ve akşam saatlerinde bir sefer bulunması vatandaşları zor duruma düşürürken, gün içinde evlerine dönmek veya şehir merkezine inmek isteyen vatandaşlar, varsa; özel araçlarını kullanmak zorunda kalıyor.

Hali hazırda tesisatlar noktasında birçok vatandaş evlerine oturamazken, resmi olarak evlerini teslim alan fakat taşınma işlemini gerçekleştiremeyen vatandaşların en önemli sorunlarından bir tanesi de ulaşım. TOKİ Örencik sakinleri, Kastamonu Belediyesi’ne konuyla ilgili taleplerini iletse de henüz konuyla ilgili bir girişim dahi yapılamadı.

Evlerin sadece dar gelirli ailelere verilmesi bir yana, dar gelirli ailelerin de araç sahibi olmalarının zorluğu göz önüne alındığında ortaya çıkan ironik durumdan yetkililer müzdarip olmazken; vatandaşlar ise tepkili.

Ulaşım sıkıntısından dolayı çok sayıda vatandaş, hak sahibi oldukları evlerine taşınamıyor ve ulaşım noktasında yetkililerden sefer sayılarının artırılmasını bekliyor

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Mustafa kaya / 09.10.2021 19:57

    Çocuklar için okul servisi dahi uzak diye gelmiyorlar,

  • Mustafa kaya / 09.10.2021 19:59

    Daha kalörüfer tesisatı kontrol edilmeden Kömür parası topluyorlar tüm daireler su içinde