‘Zafer, zafere inananlarındır’;

‘Zafer, zafere inananlarındır’

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Özcan Büyükşen, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın 100 bin imza toplayarak seçimlere girebilme hakkını kazanması üzerine yazılı bir basın açıklaması yayımladı....

 İl Başkanı Büyükşen açıklamasında; "Kastamonulu Türk milliyetçileri, bizi desteksiz bırakmamış, bizleri duygulandıran hikayeleri ve durumları ile gelip Sinan Oğan’a imzasını vermiştir. Bu destekleri için halkımıza içten teşekkürlerimi belirtmeyi borç biliyorum. Zafer, zafere inananlarındır" ifadelerine yer verdi.

"BİZ TÜRK’ÜZ, ATATÜRKÇÜYÜZ VE TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ"

Cumhurbaşkanı adaylığı için seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerden başvurusu kabul edilenler için 22 Mart'ta başlayan imza süreci sona erdi. Zafer Partisi İl Başkanı Özcan Büyükşen, 100 bin imzayı toplayarak seçime girme hakkı kazanan Sinan Oğan'a verilen destek için teşekkür etti. Büyükşen açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "22-27 Mart 2023 tarihleri arasında bildiğiniz gibi Meclis’te grubu olmayan partilerin ve ya ittifakların aday olarak gösterdikleri kişileri 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı seçimine girebilmesini sağlamaları gerekiyordu. Biz Ata İttifakı ve Zafer Partisi mensupları olarak Cumhurbaşkanı adayımız için bu tarihler arasında tüm teşkilatlarımızla koordineli bir çalışma yürüterek, geçtiğimiz Pazartesi itibariyle 111 bin 508 imza toplayarak Sinan Oğan’ın seçime girebilmesini sağladık. Bu imza sürecinde hangi görüşten, hangi mensubiyetten olursa olsun tüm vatandaşlarımızdan imza desteği istedik. Zafer Partisi olarak 14 Mayıs seçimi için aylardır yüksek sesle belirttiğimiz gibi imza verme noktasında da Atatürk’le, Cumhuriyet’le, üniter devlet yapımızla ve bölünmez bütünlüğümüzle sorunu olan hiç kimseden bir destek talebimiz olmadı, bundan sonraki süreçlerde de olmayacaktır. Biz Türk’ üz, Atatürkçüyüz ve Türk Milliyetçisiyiz. Türk’ün vatanı ile Türk Milleti’nin varlığı ve bağımsızlığı ile sorunu olan, sorunu olanlarla işbirliği olan hiçbir kişi, kurum ve yapı ile yan yana gelmeyeceğiz, uzlaşmayacağız, anlaşmayacağız. Bu bizim kendimize sözümüz, yeminimizdir. Bu inançla yaptığımız imza kampanyamızda başarıya ulaştık ve adayımız Sinan Oğan seçime girecek, 4 Cumhurbaşkanı adayından biri olarak geçmişiyle, duruşuyla ve vaat ettiği Türkiye projeleriyle Türk Milleti’nin terazisinde diğer adaylar gibi tartılacaktır. Zafer Partisi olarak, Milletimizin engin feraseti ile içinde bulunduğumuz tehditleri en doğru biçimde değerlendirebileceğine ve tercihlerinde en doğru kararları vereceğine samimiyetle inanıyoruz.”

"KASTAMONULU TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BİZİ DESTEKSİZ BIRAKMADI"

Kastamonu özelinde imza süreci ile ilgili değerlendirme yapan İl Başkanı Büyükşen; "6 gün devam eden imza verme süresinin ilk gün dışında Ramazan ayına denk gelmesi ve imza vermenin hafta ortasında mesainin devam ettiği günlerde başlaması vatandaşlarımız açısından zorluklara neden olsa da, Kastamonulu Türk Milliyetçileri bizi desteksiz bırakmamış, bizleri duygulandıran hikayeleri ve durumları ile gelip Sinan Oğan’ a imzasını vermiştir. Daha İlk gün diyalize girmeden imza vermeye gelen Müzeyyen teyzemiz, bacağı felçli ve kolu sargılı Tahsin amcamız, 88 yaşındaki Fatma ninemiz, İstanbul’ da yaşayan oğlu aracılığı ile bize ulaşan evlerinden aldığımız Ahmet amca ve Nimet teyzemiz ve anne babasını alıp imzaya getiren gençlerimizin ilgi ve duyarlılığı karşısında duygulanmamak mümkün değildi. Sonuç olarak Kastamonulu Hemşehrilerimiz il nüfusumuza oransal olarak düşen sayıdan çok daha fazla sayıda imza vererek ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a destek vermiş ve önümüzdeki seçimlerle ilgili ümidimizi beslemişlerdir. Bu destekleri için halkımıza içten teşekkürlerimi belirtmeyi borç biliyorum. Bundan sonraki süreçte de yanımızda olmaları, bizi desteklemeleri arzumu dile getirirken tüm hemşehrilerime selamlarımı gönderiyorum. Zafer, Zafere inananlarındır" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum