AK Parti’de temayül yoklaması sona erdi;

AK Parti’de temayül yoklaması sona erdi

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından teşkilatların milletvekili aday adayları ile ilgili eğilimlerini değerlendirmek için yapılan temayül yoklaması tamamlandı. Teşkilat üyeleri listede görmek istedikleri 3 ismi elektronik ortamda oylayarak eğilimlerini ortaya koydu. Yapılan temayül yoklamasının sonuçları açıklanmadı....

AK Parti’de 22 Mart’ta aday adaylığı başvurularının bitmesinin ardından bugün temayül yoklaması yapıldı. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklamasında 1286 teşkilat mensubu 3 kişilik milletvekili aday listesinde kimi görmek istediklerini yazdı. Başvuru yapan 31 aday adayından temayüle girmeyen 1 mevcut milletvekili dışında kalan 30 kişi için oylar kullanıldı.

10 KABİN KURULDU

Merkez Spor yapılan temayül yoklamasında ilçelerden gelen teşkilat üyelerinin imza vermesi için masalar kuruldu. Teşkilat üyeleri masalarda imza verdikten sonra 10 kabinde kurulan bilgisayarlarda listelerde görmek istedikleri 3 aday adayının ismini yazdı.

KATILIM ÇOK YÜKSEKTİ

Temayül yoklaması AK Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Temayülde oy kullanma hakkı olan teşkilat üyeleri sabah saat 10.00’dan itibaren oy kullanmak için Merkez Spor Salonu’na geldi. Saat 16.00’ya kadar temayül yoklamasının yapıldığı alanda partililer büyük bir kalabalık oluşturdu. Temayül yoklamasına teşkilat üyelerinin katılımı, yaşanan heyecan AK Parti teşkilatları için seçime giderken büyük bir moral ve motivasyon oldu. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum