5 kiloluk 30 pet şişe mavi kapak biriktirdiler;

5 kiloluk 30 pet şişe mavi kapak biriktirdiler

Kastamonu’da mavi kapak toplama kampanyasına katkı sağlamak amacıyla mavi kapak toplamaya başlayan AD Döner'de çalışan döner ustası Tuncay Kaçar, bu kapsamda toplamda 5 kilogramlık 30 pet şişesi dolusu kapak topladı. Kaçar, topladığı kapakları Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi'ne teslim etti....

 Kaçar açıklamasında, bu kapakların ihtiyacı olan insanlara umut olduğunu dile getirerek, kapak toplama faaliyetlerinin devam edeceğini kaydetti. 

"O KAPAKLAR, İHTİYACI OLAN İNSANLARA UMUT OLUYOR"

Konu hakkında açıklama yapan Tuncay Kaçar; "İhtiyacı olan kişiler için tekerlekli sandalye kampanyasına katılmak istedik. Bu kapsamda mavi kapak biriktirmeye başladık. 30 adet 5 kilogramlık su şişesinde topladığımız kapakları da Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu'na teslim ettik. Bizler bu konuda duyarlı olmalıyız. Suyu içtikten sonra kapakları çöpe atmaktansa mavi kapak kampanyası kapsamında biriktiren kişilere ya da kendileri de biriktirebilirler bunları toplamak lazım. Bu kapaklar sayesinde tekerlekli sandalye alınabiliyor. İhtiyacı olan insanlara umut oluyor. O sebeple halkımızı da bu konuda daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz ve içtikleri suların kapaklarını atmayıp biriktirmelerini istiyoruz" dedi. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum