Daday Kaymakamı gençleri okumaya teşvik ediyor;

Daday Kaymakamı gençleri okumaya teşvik ediyor

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, ilçede yaşayan gençlere yönelik kitap okuma kampanyasının başlayacağını duyurdu....

Kampanya doğrultusunda Kaymakam Yıldırım, ilçede yaşayan gençleri ayda bir kitabı beraber okuyarak üzerine söyleşi günleri düzenleyeceklerini söyledi. Yıldırım “Kitabınız, kahveniz benden, okuması sizden” diyerek gençleri kitap okumaya teşvik etmeyi hedefliyor. Katılım sağlamak isteyenlerin isimlerini Özel Kalem’e bildirebilecekleri belirtildi.

Kaymakam Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu kampanya duyurusunda şu ifadelere yer verdi: “Dadaylı gençlerimize bir mesajım var: Geleceğimizin teminatı olan gençler!
Gelin, ayda bir kitabı beraber okuyalım ve üzerine söyleşi günleri düzenleyelim. Kitabınız kahveniz benden, okuması sizden. Programa Dünya Klasikleri Serisi'nden başlanacaktır. Katılım sağlamak isteyenler isimlerini Özel Kalem'e bildirebilirler. Sevgi ve Saygılarımla...”

“AMACIMIZ GELECEĞE DONANIMLI GENÇ NESİLLER AKTARABİLMEK”

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım ayrıca gazetemize yapmış olduğu açıklamalarda amaçlarının gençlerin gelişimine katkı sağlamak olduğunu belirterek, “Amacımız gençlerin kişisel ve kültürel gelişimine bilgi birikimine katkı sağlamak ve eğitimle edebiyatla  sanatla ilgilenmelerini sağlayarak geleceğe donanımlı genç nesiller aktarabilmek. Üniversiteler uzaktan eğitimdeyken zamanı iyi değerlendirmelerine yardımcı olmak istiyorum. Ayda bir kitap okuyacağız beraber ve belirli bir günde kitap üzerine söyleşi düzenleyeceğiz. Katılıma ilgi yoğun olursa ilerleyen zamanlarda programa sanatı da dahil edebiliriz. Dünyaca ünlü sanatçıların tablolarını eserlerini analiz etmeyi de dahil edeceğiz ancak bu ilerleyen zamanda yapılacak. Öncelikle okumalarla başlayacağız daha sonra çeşitlendireceğiz” diye konuştu. (Emre Çevikoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum