‘Bu yolun sonu aydınlık olacak’;

‘Bu yolun sonu aydınlık olacak’

İyi Parti İl Başkanlığı’ndan istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Ahmet Katar, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için resmi başvurusu yaptı....

 Başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Katar, Kastamonu’nun sesi olmak üzere yola çıktığını vurgulayarak şöyle konuştu; “Bir sanayici olarak Kastamonulu sanayicilerin sesi olmak için yola çıktım. Bir köy çocuğu olarak köylü vatandaşlarımızın sesi olmak için yola çıktım. Bir kamu işçisi olarak işçimizin sesi olmak için yola çıktım. Emekli bir vatandaş olarak emekli ama geçinemeyen hemşerilerimizin sesi olmak için yola çıktım. Bir tüccar olarak siftahsız dükkân kapatan esnaflarımızın sesi olmak için yola çıktım. Bir dernek başkanı olarak temsil ettiği kesimin sesini duyuramayan derneklerimiz, vakıflarımız için yola çıktım. Hiçbir şahsi beklentisi, maddi ihtiyacı olmayan biri olarak elimi taşın altına koyarak tüm Kastamonu’nun sesi olmak için yola çıktım. İnanıyorum ki bu yolun sonu aydınlık olacak, hem Kastamonu’muz hem Türkiye’miz rahat bir nefes alacaktır. Genel başkanımızın liderliğinde ülkemiz 14 Mayıs itibariyle yeni bir yola çıkacak, buna tüm kalbimle inanıyorum. Burada aylardır beraber çalışma yürüttüğümüz, hemşehrilerimizi beraber dinlediğimiz, köylerimizi, mahallelerimizi beraber ziyaret ettiğimiz birçok arkadaşım var. Biliyorum, sizler bu yola çıkma kararı aldığımız günden itibaren samimiyetimize, inancımıza, heyecanımıza şahit oldunuz. Memlekete hizmet için ne kadar samimi duygularla hareket ettiğimizi en iyi sizler biliyorsunuz. O yüzden ben sizden bundan sonra da yanımızda olmanızı, çıkmış olduğumuz bu yolda daha güçlü bir şekilde bizlere destek olmanızı rica ediyorum” dedi. 

“KASTAMONU’DA OYUMUZU EN AZ ÜÇE KATLAYACAĞIZ”

“Genel başkanımızın ve genel merkezimizin takdirleriyle bu kutsal göreve aday olarak layık görülürsek, 14 Mayıs seçim gününe kadar çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Siyasete başladığımız gün artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştim. Çok şükür ki Kastamonu siyasetine yeni bir soluk getirdik. Kastamonu’da siyaseti renklendirdik. İYİ Partimizin Kastamonu’da ayağa kalkmasını ve biz buradayız demesini sağladık. Bunu hep birlikte başardık. İnşallah tekrar başaracak, daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu süreçte dile getirmiş olduğumuz memleketin birçok sorunun takipçisi olacağız. Tosya yolunun, İnebolu yolunun, Doğanyurt yolunun, Cide yolunun takipçisi olacağız. Kastamonu havalimanımızdaki uçuşların takipçisi olacağız. Taşköprü sarımsağının takipçisi olacağız. Hastanemizdeki eksiklerin takipçisi olacağız. Kastamonu’da yaşayan 378 bin vatandaşımızın ne problemi varsa hepsinin takipçisi olacağız. Telefonumuz hep olduğu gibi yine 24 saat açık olmaya devam edecek. Kastamonu’da doğmuş, Kastamonu’da yaşamış, sahip olduğu ne varsa bu şehirde kazanmış ve bu şehir için yatırım yapmış biri olarak sizlere söz veriyorum. Meral Akşener, nasıl Türkiye’nin sesi olduysa, Ahmet Katar da Kastamonu’nun sesi olacak. İYİ Parti, nasıl Türkiye’ye umut olduysa; Ahmet Katar da Kastamonu’nun umudunu, sesini meclise taşıyacak. Bu memleketin taşını, toprağını çiğnemiş; ekmeğini yemiş; memleket meselelerini dert edinmiş bir kardeşiniz, abiniz, arkadaşınız olarak diyorum ki; İnanmak başarmanın yarısıdır. Ben inanmadığım hiçbir yola çıkmadım. Başardığım ne varsa hepsi inandıklarımdır. Şimdi tekrar inanıyorum. Çok çalışacağız, oyumuzu Kastamonu’da en az üçe katlayacağız. Ve 19 ilçesiyle birlikte tüm Kastamonu kazanacak, biz kazanacağız.”

ATAŞALAR: “ÜLKEMİZ UÇURUMA DOĞRU YUVARLANIYOR”

Ahmet Katar’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar ise şu ifadeleri kullandı; “Ne kadar milletvekilliği varsa talibiz, arkasından da bütün belediyelere talibiz. Bunun için çok çalışmamız lazım, hep beraber çalışacağız. Ülkemizi kurtarmamız lazım, ülkemiz uçuruma doğru yuvarlanıyor. Depremde bile sahip çıkamadılar.”

ATEŞ: “BU MİLLETİN İŞİNİ ÇÖZMEK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM”

İYİ Parti milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını açıklayan Metin Ateş ise, “Ankara’ya başka bir iş için gitmiştim. Evraklarım yanımdaydı orada müracaatımı yaptım. Bu memlekette ne adalet kaldı, ne ayıp, günah, ne de haram-helal kaldı. Biz bunlar için aday adayı olduk. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmak için aday adayı olduk. Sadece İnebolu yolunun yapılması bizi yaralıyor. Tosya yolu neden yapılmadı? Çatalzeytin, Azdavay, Cide, Pınarbaşı, Şenpazar yolları neden yapılmadı? Biz bu ayrımcılığa canımızı vermedik mi? Şahsi olarak bir şeye ihtiyacım yok. Bu milletin işini çözmek için aday adayı oldum” ifadelerine yer verdi. (Emre Çevikoğlu)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum