‘Güçlü bir siyaset üreteceğimden kimsenin şüphesi olmasın’;

‘Güçlü bir siyaset üreteceğimden kimsenin şüphesi olmasın’

Avukat Mücahit Dağdelenoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nda milletvekilliği aday adalığı başvurusunu yaptı. Dağdelenoğlu, sürece ilişkin açıklamalarda bulundu....

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi ile ilgili ‘geçmiş olsun’ dilekleriyle sözlerine başlayan Dağdelenoğlu; “Bundan sonraki süreç içerisinde tüm millet olarak ve hükümetimizle birlikte alınacak tedbirlerle deprem felaketinin yaşanmaması için tüm sorumlulukları yerine getirerek daha müreffeh ve daha güvenilir bir Türkiye’de yaşamayı Cenab-ı Mevla’dan diliyorum. Öncelikle AK Parti Kastamonu Teşkilatımızın kurulmasında emeği geçen rahmetli İl Başkanımız Muzaffer Caferoğlu ile ahirete göçenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar her ne kademede olursa olsun AK Partimize ve şehrimize hizmet eden, değer katan partimizin ve davamızın öncülerine, görevlilerine teşekkür ediyorum. 14 Mayıs 2023 günü 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi yapılacaktır. Her seçim önemlidir ama bu seçim tüm seçimlerden daha da önemlidir. Türkiyemiz son 20 yıldır AK Parti iktidarları döneminde her alanda yeniden inşa edilmiş ve pek çok kazanımlar elde etmiştir. Bundan sonra ak partimizin yeniden iktidarı ile atılacak adımlarla yeni ‘Türkiye Yüzyılı’ idealine hep birlikte ulaşacağız” dedi.

“ARTIK TÜRKİYE KENDİ BÖLGESİNDE GÜÇLÜ, SÖZ SAHİBİ”

Aday adayı Dağdelenoğlu, şöyle devam etti; “AK Parti iktidarından önce Türkiye’nin iktisadi siyasi ve demokratik değerler ve imkanlar açısından hangi noktada olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Milletimizin büyük bir teveccüh ve desteğiyle 20 yıllık tek başına iktidar dönemimizde atılması çok güç adımlar atılarak hayal bile edilemeyecek hizmetler üretildi. Artık Türkiye kendi bölgesinde güçlü, söz sahibi, ekonomik olarak her bir bireyin imkan ve zenginliklerinin arttığı, geleceğe güvenle bakabilen, insanların özgürce kendi inanç ve değerlerini yaşayabildiği müreffeh bir ülke. Özellikle son on yılda atılan adımlarla Türkiye’mizin bütünlüğüne ve sınırlarına kasteden PKK belasından kurtulmayı başarabildik. Sadece sınırlarımız içerisinde değil, misak-ı milli sınırlarımız olarak adlandırdığımız ve terör belasının yuvalandığı sınır ötesi bölgelerde de operasyon yaparak, güç kullanarak bu belalardan kurtulduk. Bizim bu bölgede refah ve zenginlik içerisinde, teknoloji üreterek ve dahi bu imkanlarımızla tüm dünya coğrafyasında ve gönül coğrafyamızda etkili olmamızı istemeyen batılı güçlerin türlü operasyonlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Ülkemize karşı yapılmaya çalışılan ekonomik kıskaca alma operasyonları ve uluslararası güçlerin engellemeleri, pandemi şartlarıyla da gelişen olumsuzluklar nedeniyle ekonomik zorluklar oluştursa da, bu zorlu süreçte dahi ülkemiz üreterek büyümeye devam etmekte ve kendisine karşı oluşturulan şer odaklarına karşı mücadeleye devam etmektedir. ABD Başkanı Biden ve onunla beraber hareket eden şer odakları, ülkemizin refahına ve büyüyerek bir güç olmasına engel olmak için her türlü argümanı kullanıyor. Biden’ın ifadesiyle Türkiyeli dostları ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan düşürmek için işbirliği yapmaktan da çekinmiyor. Altılı masa ve dışarıdan destekli muhalefet ise, Biden’ı haksız çıkartmamak için elinden gelen her türlü imkanı kullanmaya devam ediyor. IMF’den ve uluslararası tefecilerden alacakları 50 milyar dolar ile pek çok sorunu aşabileceklerini ifade etseler de 2001 yılında IMF’den alınan 13 milyar dolar borç için bizlere şeker pancarı ve tütün bile ektirmediklerini ise unutuyorlar. 50 milyar dolar borç verecek IMF’nin ülkemizde doğalgaz, petrol çıkartmamıza, kendi SİHA’mızı, yerli aracımızı, muharip uçağımızı ve pek çok teknolojiyi üretmemize müsaade edip etmeyecekleri ise belli değil. Gelinen süreç itibari ile biz kendi muharip uçağını, yerli otomobilini yapan, kendi denizlerimizde, topraklarımızda petrolünü, doğalgazını çıkarabilen bağımsız bir ülke olma idealinden ve hayalinden vazgeçmeyeceğiz.”

“KASTAMONU’YA HİZMET ÜRETECEK BİR VEKİL OLMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

“Yapılacak olan seçim ile milletimiz yeniden tüm bu oyunları bozarak partimizi iktidarı getirecek ve yeni atılımlarla Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz inşallah. AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu da pek çok imkanlardan faydalandı. Aşılamaz denen sorunların çoğu aşıldı. Ancak gelinen noktada Kastamonu’da şehrimizin gelişimine katkı sunacak pek çok hizmetin yapılması da gerekmekte. AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetler bundan sonraki süreçte de Kastamonu’ya ve Kastamonulara çok daha güzel hizmetler yapılacağının göstergesidir. Allah nasip eder ve partimizin yetkili organları da takdir ederse, milletvekili olursak Kastamonu’nun daha da çok gelişmesi adına güçlü bir siyaset üreteceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Halkın içinde, özverili, şehrimizin tüm dinamikleri ile istişare ederek Ankara’nın ve tüm Türkiye’nin imkanlarının şehrimize getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Ankara siyasetinde etkisiz, silik, halktan kopuk bir vekil değil, asıl olan milletin hakkını ve hukukunu güçlü bir sesle Ankara’ya ve Türkiye’ye duyurarak Kastamonu’ya hizmet üretecek bir vekil olmaya gayret edeceğiz. Bu inanış ve şuurla çıktığımız 28. dönem Kastamonu milletvekilliği aday adaylığında tüm halkımızın destek ve dualarını bekliyorum. Rabbim milletimizin, devletimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Gayret bizden, tevfik ve yardım Allah’tandır” diyerek sözlerini tamamladı. (Emre Çevikoğlu)



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum