Belediyeden çocuk şenliği;

Belediyeden çocuk şenliği

Kastamonu Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında deprem bölgesinden şehrimize gelen ve tüm çocuklar için hafta sonu şenlik düzenliyor....

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatıyla gerçekleştirilecek olan etkinliklerde çocukların güzel bir hafta sonu geçirmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda Kuzeykent Nikah ve Konferans Salonu’nda 19 Mart Pazar günü saat 15.00’de ilimizdeki tüm çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte ateş gösterisi, bubble show, jonglör gösterisi ve kukla gösterisi yapılacak.

Ayrıca aynı gün saat 11.00’de ise deprem bölgesinden ilimize gelen çocuklara özel bir gösteri de düzenlenecek.

“Bizim en büyük mutluluğumuz çocuklarımızın yüzlerinin gülmesidir” diyen Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Büyük zorluklardan geçtik ve geçmekteyiz. Çocuklarımızın bu durumlardan etkilenmemesi için ilimizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm çocuklarımızın güzel bir Pazar geçirebilmesi için böyle bir etkinlik düzenledik. Şehrimizde misafir olan kardeşlerimiz için ayrıca bir gösteri daha düzenliyoruz. Çocuklarımız bizim en değerlilerimiz. Bizler el ele omuz omuza zorlukları aşarken onların yüzlerinin gülmeye devam etmesi ise en büyük arzumuz. Tüm çocuklarımızı ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz etkinliklerimize bekliyorum” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum