165 personel alımı yapılacak;

165 personel alımı yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 165 personel alımı yapılacağı açıklandı. Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilecek 165 personel alımı için başvuru şartları ve başvuruların nasıl yapılacağı, yayımlanan kılavuzla birlikte belli oldu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler?...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre çalıştırılmak üzere aşağıda unvanı, bölümü, puan türü, yeri ve adedi belirtilen münhal pozisyonlara, toplam 165 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adayların başvuruları elektronik ortamda 17-31 Mart 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Başvurmak isteyen adaylar, e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı- Kariyer Kapısı-İşe Alım İşlemlerinin Yapılması veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirecektir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum