Doğru Eksen'in Ekim 2021 sayısı çıktı;

Doğru Eksen'in Ekim 2021 sayısı çıktı

2012 yılı Haziran ayından bu yana Kastamonu, Çankırı, Karabük ve Sinop’un ekonomiden sanata, eğitimden siyasete hemen her konuda gözü, kulağı, sesi olan Doğru Eksen dergisinin, Ekim 2021 sayısı çıktı...

2012 yılı Haziran ayından bu yana Kastamonu, Çankırı, Karabük ve Sinop’un ekonomiden sanata, eğitimden siyasete hemen her konuda gözü, kulağı, sesi olan Doğru Eksen dergisinin, Ekim 2021 sayısı çıktı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ve basın sektörünün içinde bulunduğu yoğun sıkıntılar nedeniyle yaklaşık 2 yıldır yayınına ara veren Doğru Eksen, bu yıl ikinci sayısıyla, okuyucularının karşısına  çıkıyor. 11 Ağustos'ta yaşanan ve bölgeyi etkileyen sel felaketi dosyası kapağı ile Doğru Eksen, Ekim 2021 sayısıyla yine dopdolu. Doğru Eksen, gündem yaratan haber dosyaları, tasarım ve baskı kalitesinin yanı sıra; genç, dinamik ve hırslı haber kadrosuyla Batı Karadeniz Bölgesi'nde eşine az rastlanan, aranan bir yayın organı haline geldi. Geride kalan 8 yılda tek amacı yayın bölgesindeki 4 ili her yönüyle ele alarak sıkıntıların çözülmesi, örnek çalışmaların da geniş kitlelere ulaştırılması olan Doğru Eksen, yayın politikasıyla okuyucularından da tam not alıyor. Doğru Eksen, okuyucularından aldığı güçle, pek çok haber konusu ile birlikte sizlerle olmaya devam edecek. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum