Azdavay'dan bölgeye 30 tır yardım gönderildi;

Azdavay'dan bölgeye 30 tır yardım gönderildi

Azdavay Belediyesi bölgeye 2 konteyner ev daha gönderdi. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek konu hakkında yaptığı açıklamada; "Gıda, hijyen, odun yardımlarıyla birlikte 9 adet de konteyner ev teslimatı yaparak, bugüne kadar 30 tır sevkiyat gerçekleştirdik" dedi...

Azdavay Belediyesi depremin ikinci gününden itibaren bölgeye yardım sevkiyatlarına başladı. Gıda, hijyen odun yardımlarının yanı sıra depremzedelerin barınmaları için konteyner ev de gönderen Azdavay Belediyesi, süreç içerisinde deprem bölgesine toplamda 30 tır yardım gönderdi. 

"BUGÜNE KADAR 30 TIR SEVKİYAT GERÇEKLEŞTİRDİK"

Konu hakkında açıklama yapan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ve Gaziantep'in İslahiye ilçelerine teslim edilmek üzere son iki adet konteyner ev gönderdiklerini belirterek; "Gıda , hijyen, odun yardımlarıyla birlikte 9 adet de konteyner ev teslimatı yaparak, bugüne kadar 30 tır sevkiyat gerçekleştirdik. Ayrıca depremin ikinci gününden bu yana belediyemiz ekskavatörü de Hatay’da görev yapmaktadır. Başta Kaymakamımız olmak üzere, en üst seviyede duyarlılık gösteren Azdavaylı hemşehrilerimize, iş insanlarımıza ve gece gündüz mesai gözetmeden çalışarak Türkiye’de örneği tek olan konteyner evleri üreten belediyemiz personeline, belediyemiz tırı ile her gün yollarda olan kaptanımıza,konteyner alımında büyük destek veren Azdavay İHL Mezunlar ve Mensupları Derneği Başkanı ve üyelerine şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum