‘Haset ve kıskançlık gözlerinizi kör etmiş’;

‘Haset ve kıskançlık gözlerinizi kör etmiş’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, CHP il başkanının sözlerini sert bir dille eleştirdi. Güzel, açıklamasında; “Şovmenliğe soyunan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, geçen gün yapmış olduğu bir takım beyanatlarla hem devletin kurumlarını hem de şahsımı hedef alan açıklamalarda bulunmuştur....

 Öncelikle ifade etmem gerekir ki, Bozkurt afetinde olduğu gibi Türkiye’mizin 11 ilinde yaşanmış olan ‘bin yılın afeti’ olarak kabul edilen ve birçok vatandaşımızı kaybettiğimiz deprem afetinde de yine genel başkanları gibi selden kütük kapma yarışına girmişler ve acılar ve felaketin sonuçları üzerinden oy hesabı yapma peşine düşmüşlerdir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu’na bir lafı var; ‘gene çaktın Kılıçdaroğlu’ şeklinde... Ben de şovmenliğe soyunan Erbilgin'e söylüyorum ‘gene çaktın Erbilgin…” dedi.

“MİLLETTEN KOPUK BİR ANLAYIŞIN TEMSİLCİLERİ…”

CHP il başkanının son dönemde kendisine ve AK Parti’ye yönelik açıklamalarına cevap veren Akif Güzel, şunları kaydetti; “AFAD; devletimizin önemli kurumlarından biri olup, arama kurtarma ile bu husustaki eğitim çalışmalarını yürütmektedir. Bu minvalde yaşadığımız afet sonrasında da afet bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarını yürütmüş ve yüzlerce canımızı enkaz altından çıkarmıştır. AFAD müdürleri ve personelleri de hayatlarını hiçe sayarak günlerce uyumadan nefes dahi almaksızın, deprem bölgesinde bu görevlerini yerine getirmişlerdir. Ancak sizler maalesef bu durumu idrak edemeyecek kadar idrak yolları kapalı olanlarsınız. AFAD İl Müdürü Uğur Minder beye ağza alınmayacak hakaretlerde bulunacak kadar kendinizi düşürmeniz de manidardır. Bizler AK Parti temsilcileri olarak olağanüstü gayret gösteren başta AFAD personelleri olmak üzere tüm kurumlarımızın personellerini ziyaret ederek, göstermiş oldukları insanüstü çalışmalar sebebiyle kendilerine teşekkür ettik, minnettarlığımızı ifade ettik. Ama sizler bu durumu da milletten kopuk bir anlayışın temsilcileri olarak anlayamazsınız, anlayamayacaksınız.”

“KURUMLARIMIZI LEKELEMENİZE MÜSAADE ETMEYİZ”

“Gelelim diğer bir konuya. Köklü derneklerimizden olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ismi verilen Kızılay Derneğimizin 2 yıla yakın bir süre Kastamonu Şube Başkanlığı görevini şahsım ve yönetimdeki ve gönüllü olan yüzlerce arkadaşımla beraber alnımızın akı ile yaptık. Görev sürem boyunca, görevi devraldığım Başkanımızdan aldığım ilhamla Şubemizin yardım faaliyetlerini en yüksek seviyeye taşıyarak on binlerce insanımıza aş olduk, sevgi olduk, dertlerine derman olduk. O dönemde bir siyasi partinin yönetim kademesinde de görevli değildim. Ve kimseye bir ayrımcılık göstermeden görevimizi yapmanın gönül rahatlığı içerisindeyim. Ama bu başarı her başarımızda olduğu gibi maalesef Hikmet beyi bugün dahi kahretmektedir. Kendisine şunu da hatırlatayım; ben AK Parti Merkez İlçe Başkanı görevine başlamadan önce görevi şuan ki başkana devrettim. Bir sorunuz, merak ettiğiniz bir husus var ise bu soruların muhatabı da kendisidir, ancak sizlerin gözlerinizi aça aça, sağa sola bağıra bağıra kurumlarımızı lekelemenize de kusura bakmayın müsaade etmeyiz. Çok bağırmak haklı olmak anlamına gelmemektedir.”

“NE KONUŞTUĞUNUN FARKINDA BİLE DEĞİL”

“Bir diğer hususta da Hikmet Erbilgin, CHP üyesi olan ve CHP’nin kadın ve Gençlik kollarında görev yapan ancak yaşanan bu bin yılın afetinde de acılar üzerinden oy devşirme girişiminde bulunan Kılıçdaroğlu 'nun milletimizi derinden yaralayan ayrıştırıcı açıklamalarına tepki olarak CHP’den istifa edip AK Partimize üye olan bir kardeşimizin üyeliği ile ilgili şahsımın bu olayı planladığı iddiasında bulunmuştur. CHP üyelerinin teker teker partilerinden koparak AK Partimize geçmeleri kendilerinde o kadar travma yaratmış olmalı ki, ne konuştuğunun farkında bile değil. Her fırsatta şirin görünmek için toplumsal barış nutukları atan, bırakın toplumun huzurunu; kendi teşkilatını bile huzura kavuşturamayan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’e tavsiyem, şapkasını önüne alıp kendini bir gözden geçirmesidir. Bizim amacımız 20 yılı aşkın süredir olduğu gibi bu millete hizmettir. Ancak sizler kendi şahsi hırslarınıza yenik düşmekten, partinizin imkanlarını da şahsınıza kullanmaktan bile geri durmuyor, milletin gözünün içine baka baka yalan peşinde koşuyorsunuz. Haset ve kıskançlık gözlerinizi kör etmiş. Bu söylemleriniz ve açıklamalarınız, neden halen muhalefette olduğunuzun da açık göstergesidir.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum