YKS 2023 tarihi belli oldu!;

YKS 2023 tarihi belli oldu!

Son dakika haberi: ÖSYM'nin yayınladığı sınav takvimine göre, 17-18 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları için başvurular bugünden itibaren yapılacak. 11 ildeki adaylardan sınav ve başvuru ücreti alınmayacak....

11 İLDEKİ ADAYLARDAN ÜCRET ALINMAYACAK

ÖSYM'nin yayınladığı sınav takvimine göre, 17-18 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları için başvurular bugünden itibaren yapılacak. 11 ildeki adaylardan sınav ve başvuru ücreti alınmayacak.

Sınava başvurular bugün başladı, 23 Mart'a kadar devam edecek. Başvurular https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılabilecek.

ERDOĞAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başvuru süreci bugün başlayan, 17-18 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili genç kardeşlerim, bugün başvuru süreci başlayan YKS'de her birinize şimdiden başarılar diliyor; hedeflerinize, hayallerinize en güzel şekilde ulaşmanızı gönülden temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum