Esnafın kredi limitleri yükseltildi;

Esnafın kredi limitleri yükseltildi

Kastamonu 18. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (TESKOMB) Başkanı Dursun Ergin, esnafa yönelik kredi üst limitlerinin yükseltildiğini duyurdu...

Kastamonu 18. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (TESKOMB) Başkanı Dursun Ergin, esnafa yönelik kredi üst limitlerinin yükseltildiğini duyurdu.

TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'ün Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda kredi limitlerinin yükseltildiğini söyleyen 18. Bölge TESKOMB Başkanı Ergin, "225 bin TL olan şahıs üst limitleri 275 bin TL olarak güncellenmiştir. Ayrıca Esnaflarımızın  sıfır kilometre ticari taşıt alımlarında 7 yıl vadeli  500 bin TL ve iş yeri alımlarında 10 yıl vadeli 500 bin TL  yatırım destek kredileri  verilmeye devam etmektedir.  Başta esnafı için elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen TESKOMB Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül olmak üzere Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'a ve emeği geçen herkese esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür eder, şahıs üst limitlerindeki bu artışın esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum