APL’den konteyner sınıf kampanyası;

APL’den konteyner sınıf kampanyası

Abdurrahmanpaşa Lisesi (APL) okul yönetimi ve Abdurrahmanpaşa Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, şiddetli depremler sonrası büyük hasar alan Hatay’ın Arsuz ilçesinde konteyner sınıf yapmak için kampanya başlattı....

Abdurrahmanpaşa Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu, okul yönetimiyle, kahvaltı programında bir araya geldi. Okul Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Abdurrahmanpaşa Lisesi olarak Hatay Arsuz’da konteyner sınıf yapmayı istediklerini söyledi. Dernek yönetimi de söz konusu girişimi desteklediklerini ve mezunlar olarak katkı sunacaklarını belirtti. Bu kapsamda, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen yerler arasında bulunan Hatay Arsuz’da konteyner sınıf için bağış kampanyası başlatıldı. Başlangıçta bir konteyner sınıf hedeflenen kampanyada, bağış durumuna göre konteyner sayısının artabileceği vurgulandı.

CİĞERCİ: “BİR ÇOCUĞUMUZUN DAHİ HAYATINA DOKUNABİLİRSEK NE MUTLU BİZE”

Abdurrahmanpaşa Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Nurten Ciğerci yaptığı açıklamada; “Atatürk’ün çizdiği uygarlık yolundan hiç sapmayan büyük lisemiz gereğini yapacaktır. Bu bağış kampanyasına katılım değerli olup, miktarın hiç önemi yoktur. Burada bir çocuğumuzun dahi hayatına dokunabilirsek ne mutlu bize. Lisemiz mezun ve mensuplarına çağrıda bulunuyor, 15 Mart’a tarihine kadar kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Abdurrahmanpaşa Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin hesap bilgileri ve gönderimde yapılacak açıklama ise şöyle:

Hesap Sahibi: Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi Mezunları Derneği
IBAN No: TR98 0001 0015 5648 9821 3350 02
Açıklama: “Deprem Bölgesine sağlanacak eğitim desteği için” 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum