“Güzel günler ve yarınlar bizim olacak”;

“Güzel günler ve yarınlar bizim olacak”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu....

Levent Eriş, Kastamonuspor’la yarım kalmış bir sevdasının olduğunu ve burada ölüp yeniden yaşama döndüğünü söyledi ve güzel günlerin geleceğine dikkat çekti.

“BULUNDUĞUMUZ SIRALAMA BİZE YAKIŞMAYAN BİR SIRALAMA”

Teknik Direktör Eriş, ilk maçta cezası sebebiyle oynayamayacağını dile getirerek, “Ben de uzun bir sürenin ardından Kastamonusporla bir müsabakaya çıkacağım. Kaldı ki bu hafta cezalıyım. İlk maçıma maalesef kenarda çıkamayacağım. Bir sonraki müsabakada takımın başında görev alacağız. Çıkıp çıkmamak önemli değil. Ben maçı maç anında kazanacaklardan değilim. Maçı maçtan önce kazanmak gerektiğini düşünüyorum. Kastamonuspor’la yarım kalmış bir sevdam var. Ben burada ölmüştüm. Burada tekrar dirildim, yaşama döndüm. İnşallah Allah’ın izniyle güzel şeylere imza atacağımızı düşünüyorum. Biz geldiğimiz günden beri takımımızla çalışmalar yapıyoruz, değişimler yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda takımımızın farklı bir hale gelmesi için mücadele veriyoruz. Bulunduğumuz sıralama bize yakışmayan bir sıralama. Başta Onursal Başkanımız Sayın Cengiz Aygün’ün büyük özverileriyle kurulmuş bir takımımız var. Bir an önce ligde rahatlamak, şu anki konumdan bağlantımızı koparmak ve önümüzdeki senenin hazırlıklarını yapmak istiyoruz. Bu konuda oyuncularımızla hemfikiriz. Mental olarak hazırlamaya çalışıyoruz” dedi.

“BİZİ ZOR AMA KAZANACAĞIMIZA İNANDIĞIM BİR MÜSABAKA BEKLİYOR”

Eriş, Pazarspor müsabakası ile ilgili ise şunları söyledi: “Pazar takımı uzun süredir kazanamayan bir takım. En son Sarıyer’e karşı kazanmış. Bununla birlikte mücadele gücü çok yüksek olan bir takım. Depremden dolayı verilen ara, onlar için belki moral verici, belki de kendi adına değişim sağlayabilecek bir süreçti. Uzun bir süre sonra iki takım da ilk maça çıkacak. O yüzden de bizi zor ama kazanacağımıza inandığım bir müsabaka bekliyor. Rakibin mücadele gücüyle, dirençle, bizim oyun düzenimizi bozmaya çalışacak olması birtakım zorluklar yaşatmaya çalışacak. Biz bunun üstesinden gelebilecek bir takımız. Bireysel olarak çok yetenekli oyunculara sahip olmakla birlikte takım olma olgusunu, birlikteliği, taktiksel anlamdaki düşünceleri ötelemişiz. Birlikte oynamayı, birlikte oynarken keyif almayı ve bunu da başarmayı istiyoruz. Ümit ediyorum en iyi şekilde Pazar maçından ayrılacağız. Değişim, gelişim ve dönüşüm sürecimiz henüz yolun çok başında. En iyisini yapmaya çalışacağız. Güzel günler ve yarınlar bizim olacak. GMG Kastamonuspor olarak sevenlerimize sesleniyorum: Türkiye’nin neresinde yaşıyorlarsa yaşasınlar, bu kulübe desteklerini esirgemesinler.”

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum