Ekim ayı toplantıları devam ediyor;

Ekim ayı toplantıları devam ediyor

İl Genel Meclisi Ekim ayı olağan toplantılarının ikinci birleşimi, Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi....

İl Genel Meclisi Ekim ayı olağan toplantılarının ikinci birleşimi, Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde İl Özel İdaresi’nin teklifleri yer aldı.

Toplantıda ilk olarak Daday Akpınar köyü sınırları içerisinde yer alanda Hammadde Üretim İzin Belgesi süresinin 5 yıl uzatılması yönündeki teklif görüşüldü. Söz konusu teklif Hukuk İşleri Komisyonu’na gönderildi. Toplantının diğer gündem maddesinde Bozkurt’un Ortasökü köyü Mumlar ve Arka Mahallelerinin köy yerleşik alan çalışmalarının yapılabilmesi için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği'nin 4/35’inci maddesi gereğince konu mahallerin dağınık yerleşim olduğu hususunun görüşülmesi ile ilgili teklif ise İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gönderildi.

Toplantıda sonra olarak İl Özel İdaresi Personel Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'nda 2 yıl süre ile görev yapmak üzere, meclis üye tam sayısının salt çoğunluğu ile bir üyenin seçilmesi görüşüldü. Yapılan müzakereler neticesinde adayın olmaması ve aynı şekilde devam edilmesi meclis üyeleri tarafından görüş birliğiyle ifade edilmesinin ardından mevcut isim İGM Başkanı Güray Parçal, İl Özel İdaresi Personel Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na seçildi. (Nihan Kıran)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum