Spor camiasında forma seferberliği;

Spor camiasında forma seferberliği

Ülkemizde yüreğimizi yakan deprem felaketinin ardından spor dünyasında farklı ama çok anlamlı bir seferberlik yaşanıyor. Ünlü yıldızlar ve taraftarlar koleksiyonlarındaki en güzel formalarını açık arttırmaya çıkarıp, elde edilen geliri bağışlıyor....

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde hissedilen 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketinin yaralarını sarmak için çok anlamlı bir seferberlik yaşanıyor. Dünyaca ünlü birçok sporcu, ülkemizden yolu geçen ve halen daha forma giyen çok sayıda yıldız koleksiyonlarındaki en güzel formalarını depremzedeler için açık arttırmaya çıkardı. Taraftarlar da benzer şekilde kampanyalar başlattı. Elde edilen gelirler de deprem bölgelerine bağışlandı. Özellikle bu seferberliği başlatan isim Merih Demiral oldu. Milli futbolcu dünya çapındaki bütün futbolcuların en özel imzalı formalarını satışa çıkarmalarına ön ayak oldu. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Karim Benzema, Haaland, Morata, Griezmann, Mbappe, De Bruyne, Hazard, Neymar, Dybala, Harry Kane, Bonucci gibi yıldızlar imzalı formalarını satışa çıkardı. 

Milli yıldızlarımız arasında da Merih Demiral’la birlikte Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Çağlar Söyüncü, Oğuzhan Özyakup, Cengiz Ünder, Altay Bayındır, Cenk Tosun, Uğurcan Çakır, Kerem Aktürkoğlu, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş gibi isimler de forma satışı yaptı. Süper Lig’de oynayan Icardi, Gomis, Bakasetas, Enner Valencia, Aboubakar gibi yıldızlar başta olmak üzere birçok isim de benzer yardıma gitti.

GMG Kastamonuspor forması giyen Emre Can Çoşkun’da destek amaçlı giydiği GMG Kastamonuspor formasını açık arttırmaya çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde GMG Kastamonuspor’dan ayrılan Teknik Direktör Ümit Karan, futbolculuk dönemlerinde bir UEFA Kupası maçında giydiği Galatasaray formasını açık arttırmaya çıkararak satışa sundu ve gelirinin bağışlanacağını duyurdu. 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum