BAL’da gruplar belli oldu;

BAL’da gruplar belli oldu

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele edecek olan Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü ve Taşköprüspor'un grupları belirlendi...

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele edecek olan Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü ve Taşköprüspor'un grupları belirlendi.

Bu sezon BAL'da 261 takımın katılımı ile her bölgede 3’er grup olmak üzere 9 ayrı bölgede 27 grupta oynanacak.  Temsilcilerimiz Özel İdarespor ve Taşköprüspor ise 10 takımın yer aldığı 5. Bölge 2. Grup'ta mücadele edecek. Rakipleri ise 2 Ankara takımı, 2 Bartın takımı, 2 Çankırı takımı ve 1 Kırıkkale takımı oldu.

LİG 30-31 EKİM'DE OYNANACAK MAÇLARLA BAŞLAYACAK

BAL'da grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her bölgede grup birincisi olan 3’er takımın tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre oynayacakları bölge birinciliği müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. BAL, 30-31 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlarla başlanacak. Bölge ve grupların kura ve fikstür çekim tarihi ile statüler de önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum