“6 puanlık bir maç, kazanmamız gerekiyor”;

“6 puanlık bir maç, kazanmamız gerekiyor”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan, dün gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hafta sonu oynanacak olan Uşakspor müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulunan Karan, müsabakayı mutlaka kazanmaları gerektiklerini dile getirdi....


KARAN: “CİDDİ VE KONSANTRASYONU YÜKSEK OLMALIYIZ”

Teknik Direktör Ümit Karan,rakiplerinin puan almak için geleceğini belirterek, “Uşak son 2-3 haftadır toparladı. Transferler yaptılar. Bizimle oynayacakları maça da final gözüyle, çıkış maçı gibi bakıyorlar. Geçen hafta Etimesgut’tan da iyi puan aldı. Buraya da puan almak için gelecek. Bu nedenle çok dikkatli olmamız lazım. Ona göre hamlelerimizi yapmamız lazım. Ciddi ve konsantrasyonu yüksek olmalıyız. Bu maçlar her zaman diğer maçlardan çok daha zordur. Alt taraftan kopmamız için, nefes almak için, rahatlamak için bizim de bu maçı kazanmamız gerekiyor. Direk bizi ilgilendiren, 6 puanlık bir maç oynayacağız. Biz hep yukarının hesabını yapıyoruz ama alt sıraları unutuyoruz, alttaki takımlar da puan alıyor, puan farkı kapanmıyor” dedi.

“RAKİBE HATALI PENALTI KARARI, BİZE VERİLMEYEN PENALTI KARARI…”

Geçtiğimiz hafta kaybedilen Bucaspor müsabakasındaki hakem kararlarına değinen Karan, “Geçen hafta Buca’ya yenildik diye insanlar üzüldü ama Buca bizim rakibimiz değil. Buca şampiyonluğa oynayan, müthiş bir kadrosu olan, dolu statla karşımıza çıkan bir takımdı. Ona rağmen rakibe hatalı penaltı kararı, bize verilmeyen penaltı kararı… 15’inci dakikada yediğimiz penaltı golüyle gardımız düştü. Sonra penaltımız verilmiyor. Kötü oynadığımız halde… Bu hatalardan ders çıkarıp daha dikkatli olmamız lazım.  Uşak maçı, Buca maçından kat be kat daha değerli. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Bu maçı da kazanmak için oynayacağız. Mutlak galibiyete ihtiyacımız var. Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Uşak genç, koşan, mücadele eden bir ekip. Dikkat etmek lazım” ifadelerini kullandı.

“KENDİ KENDİMİZE HEDEF BÜYÜLTÜYORUZ BU DOĞRU DEĞİL”

Ümit Karan açıklamalarında son olarak şunları söyledi: “Kendi kendimize hedef büyültüyoruz bu doğru değil. Adım adım gitmemiz gerektiğini buraya geldiğim günden beri söylüyorum. Adım adım ilerlememiz lazım. Bir maç kazanıyoruz şampiyon olmuş gibi kutluyoruz, bir maç kaybediyoruz sanki küme düşmüş gibi üzülüyoruz. Orta yolu bulmamız lazım. Başkan da söyledi, hedefimiz seneye. Her maçı kazanmak istiyoruz ama her maçı kazanamıyorsun. İyi kadro yaptık ama birçok oyuncu daha geçen hafta geldi. Takım uyumu biraz daha süre alacak. İlk on birde sene başında da takımda olan dört oyuncu var. Takımın iskeletini kurduk, biraz sabırlı olmak lazım, hedef seneye.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum