‘Memleketin üzerindeki ölü toprağı kaldıracağız’;

‘Memleketin üzerindeki ölü toprağı kaldıracağız’

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü hemşehrimiz Kadir Sorucuoğlu, ilçe gezilerini bu hafta Devrekani, Çatalzeytin, Bozkurt, Abana ve İnebolu ve Ağlı ile sürdürdü....

İlk olarak Devrekani Belediyesini ziyaret eden Sorucuoğlu, Başkan Engin Altıkulaç ve AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu ile bir araya geldi. Samimi sohbet ortamında geçen görüşme sonrası Sorucuoğlu ve beraberindeki heyet, Çatalzeytin’e geçti. AK Parti Çatalzeytin İlçe Başkanı Musa İhsan Uğuz ile bir araya gelen Sorucuoğlu, ilçe hakkında bilgiler aldı.

Bozkurt’ta Belediye Başkanı Muammer Yanık ile bir araya gelen Kadir Sorucuoğlu, sel felaketi sonrası, ilçe hakkında son durum ile ilgili bilgiler alarak sohbet etti.

Bozkurt ziyareti sonrası Abana’ya geçen Sorucuoğlu, burada AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz ile parti binasında bir araya geldi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Kaya’nın da hazır olduğu toplantıda parti faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

İnebolu ile ilçe gezilerine devam eden Kadir Sorucuoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’ı ziyaret ederek ilçede yapılması gereken projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İlçe gezilerinin son durağı Ağlı oldu. AK Parti Ağlı İlçe Başkanı Mehmet Sait Yulu ve İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yörür’ü ziyaret eden Sorucuoğlu, ilçe ve önümüzdeki seçim süreci hakkında konuştular.

Gezilerinin açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu; “Her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerim bundan sonra her platformda daha fazla temsil edilecek. Memleketin üzerindeki ölü toprağı kaldıracağız” şeklinde konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum