KSK’nın son transferleri takıma katıldı;

KSK’nın son transferleri takıma katıldı

Geçtiğimiz günlerde GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün sosyal medya hesabından anlaşma sağlandığını duyurduğu 3 futbolcu Kastamonu’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı ve çalışmalara katıldı....

GMG Kastamonuspor İskenderunspor'dan orta saha oyuncusu Muhammet Enes Durmuş, Menemenspor'dan orta saha oyuncusu Seçkin Getbay ve Sivas Belediyespor'dan defans oyuncusu Egemen Zengin’i resmen kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: “Transfer görüşmelerimiz sonucu anlaşma sağladığımız sağ bek oyuncusu Egemen Zengin, kenar oyuncusu Muhammed Enes Durmuş ve orta saha oyuncusu Seçkin Getbay, Kastamonu’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlamıştır.”

İskenderunspor’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammet Enes Durmuş, bu sezon Hatay temsilcisinde 16 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti. Durmuş, daha önce Beşiktaş alt yaş takımlarında, Balıkesirspor ve İstanbulspor gibi takımların formalarını da giydi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Seçkin Getbay, bu sezon ligin ilk yarısında Menemen FK ile 14 resmi müsabakaya çıkarken 1 asist yaptı. 33 yaşındaki futbolcu, Gençlerbirliği, Göztepe, Sarıyer ve Bodrumspor gibi takımların formasını terletti.

27 yaşındaki savunma oyuncusu Egemen Zengin, bu sezon Sivas Belediyespor forması ile 4 maça çıktı. Daha önce Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Zengin, Pazarspor, 1922 Konyaspor ve Eyüpspor gibi takımlarda forma giydi.


 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum