Yağışlar kapıda;

Yağışlar kapıda

Yarından itibaren batı kesimlerden başlayarak yurt genelinin yağışlı havanın etkisine girmesi ve mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların azalması bekleniyor....


Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yarından itibaren batı kesimlerden başlayarak yurt genelinin yağışlı havanın etkisine girmesi ve mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların azalması bekleniyor.

TÜRKİYE GENELİ YAĞIŞLI SİSTEMİN ETKİSİNE GİRİYOR

Cumartesi günü, yurdun tamamında yağış görülecek. İç ve doğu kesimlerde kar, kalan yerlerde yağmur öngörülüyor. Yağışlar, Antalya çevreleri ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde sağanak, Doğu Anadolu'nun iç kesimleri ile güneyinde yoğun kar şeklinde olacak.

Yağışlar Ege ve Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerde ise kar şeklinde olacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışlı havanın etkisiyle hafta sonundan itibaren azalması bekleniyor.

Önümüzdeki hafta ise yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde yağışlar etkisini sürdürecek. Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde ise kar şekilde olacak. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum