Vali Çakır’dan İnebolu ziyareti;

Vali Çakır’dan İnebolu ziyareti

İlçe gezilerine devam eden Vali Avni Çakır, İnebolu programı kapsamında ilk olarak İnebolu Kaymakamlığını ziyaret etti. Programın devamında Vali Çakır’ın başkanlığında kolluk amirlerinin de katılımıyla Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi....

Vali Avni Çakır, 1887 yılında yapılan ve hayırsever iş insanı Mecit Çetinkaya tarafından finansmanı sağlanan tarihi Karadeniz İlkokulu’nda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Ardından şehit Hayrettin Taşdelen ve şehit Erkan Çatal’ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek her daim kendilerine destekçi olduklarını ifade eden Vali Çakır; “Şehitlerimizden kalan emanetler bizim için çok kıymetlidir” dedi. 

KÖYLÜLER VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Çakır İnebolu programının devamında Çaykıyı Köyünde köylüler ve bölge muhtarları ile bir araya geldi. Burada vatandaşlar ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Çakır son olarak, Güneşli Köyü ile Çaydüzü köylerinde devam eden köprü ve dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum