Romanya’dan eli boş dönüyoruz (28-22);

Romanya’dan eli boş dönüyoruz (28-22)

Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligin 14’üncü haftasında Romanya’dan CS Rapid Bucuresti takımına konuk oldu. Complexul Sportiv National Sala Polivalenta Spor Salonu’nda oynanan ve resmi kayıtlara göre 5 bin biletli seyircinin izlediği karşılaşmayı, Romanya temsilcisi 28-22 kazandı. Müsabakanın ilk yarısı da 15-13 Bucuresti üstünlüğüyle sona erdi....

Bu galibiyetle birlikte CS Rapid Bucuresti puanını 18 yaptı ve 18 takımlı 3 takımın bulunduğu grupta averajla dördüncü sırada haftayı kapattı. Temsilcimiz Belediyespor ise 3 puanda kalarak haftayı 7’nci sırada tamamladı.

Belediyespor adına maçtaki en golcü oyuncu Mouna Chebbah (5) oldu. Samara Da Silva 4, Katarina Jezic 4, Simone Böhme 3, Neslihan Çalışkan 2, Majda Mehmedovic 2, Nurceren Akgün Göktepe 1, Betül Yılmaz 1 golle takımına katkı sağladı.

İKİ KALECİDE DEVLEŞTİ

Kastamonu Belediyespor’da kaleci Merve Durdu, Şampiyonlar Ligi kariyerinin kendi adına en başarılı maçlarından birine imza attı. Kalesine gelen 40 şutun 17’sinde başarılı olarak 42.50’lik bir yüzde yakalayan Durdu, beğeni topladı.

Öte yandan Bucuresti kalesini koruyan Diana da yıldızlaştı. 21 şuttan 12’sini kurtararak yüzde 57’lik bir istatistik yakalayan Diana’ya; bir diğer kaleci Ivana da 18 şutta 5 kurtarışla yüzde 27.7’yle katkı verdi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum