İmamoğlu Taşköprü’de coşku ile karşılandı;

İmamoğlu Taşköprü’de coşku ile karşılandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu ziyaretleri kapsamında dün Taşköprü’ye ziyarette bulundu....

İmamoğlu Taşköprü’de coşku ile karşılandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu ziyaretleri kapsamında dün Taşköprü’ye ziyarette bulundu.

İlk olarak ev ziyaretinde bulunan İmamoğlu, daha sonra Taşköprü Cumhuriyet Meydanına gelerek kendisini bekleyen yoğun kalabalığa konuşma gerçekleştirdi. Ülke genelinde gündemde olan siyasi olaylar ve Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Genel seçimler hakkında konuşan Ekrem İmamoğlu, konuşma sonunda, her zaman kullandığı sloganını Kastamonu şivesine uyarlayarak “Şart olsun her şey güzel olacak” dedi ve daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Yoğun kalabalıkta kendisine sarılmak isteyen ve fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşların arasında yürümekte zorlanan İmamoğlu, ilçe merkezinde ki esnafları ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların görüşlerini alıp taleplerini dinleyen İmamoğlu, program sonunda herkesle vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Düzenlenen programda Belediye Başkanı İmamoğlu'na CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin ve Taşköprü ADD Başkanı Gültekin Mumcu'da eşlik etti. 

 

Kaynak: Taşköprü Postası

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum