Ekol Baklava, Sinanbey Şubesi’ni açtı;

Ekol Baklava, Sinanbey Şubesi’ni açtı

Kuzeykent Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ekol Baklava, ikinci şubesini Sinanbey Parkı yanında açtı....

Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın’ın sahibi olduğu Ekol Baklava'nın İsfendiyar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yeni şubesinin açılış kurdelesini ilk önce, bir dizi programa katılmak üzere Kastamonu’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun kesti.

Ardından işyeri sahibi Kadir Yalçın, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ile birlikte tekrar açılış kurdelesi kesti.

BİR ŞUBE DE SALI PAZARI'NA GELİYOR

Ekol Baklava’nın yeni şubesiyle Kastamonu'ya lezzet hizmetini sürdüreceğini ifade eden Kadir Yalçın, açılış sonrası yaptığı açıklamada tamamen yerli, kaliteli şeker pancarından yapılan Urfa menşeli olan baklavanın, her gün taze olarak raflarda yerini alıp tazeliğini koruyarak müşterilerle buluştuğunu ifade etti.

Kuzeykent Mahallesi'nde merkez şubesinin ardından, Sinanbey Şubesi’ni de hizmete sunduklarını kaydeden Yalçın, , 3'üncü şubeyi de Salı Pazarı mevkiinde açmayı planladıklarını belirterek, misafirlere daha önce deneyimlemedikleri damak lezzetlerini sunmak için hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.







Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum