Vali Çakır’dan Tosya çıkarması;

Vali Çakır’dan Tosya çıkarması

Vali Avni Çakır, Tosya programı kapsamında ilk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret etti. Programın devamında Vali Çakır başkanlığında kolluk amirlerinin de katılımıyla Asayiş Koordinasyon Toplantısı ve Tosya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı....

Ziyaret kapsamında Vali Çakır, Tosya OSB’de yapımı devam eden cami, ilçe merkezinde yer alan Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatı ile yapımı biten İlçe Jandarma Komutanlığı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

TOSYA-İSKİLİP YOLUNDA İNCELEME

Vali Avni Çakır, Tosya- İskilip karayolunda iyileştirme çalışmaları öncesi güzergâh incelemesinde bulundu. Yine güçlendirme çalışması devam eden Yenidoğan Köyü Ortalıca İlk ve Ortaokulu ile İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kayacı’ya vefat eden abisi Hüseyin Kayacı için başsağlığı ziyaretinde bulundu.

MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Son olarak Vali Avni Çakır, Yenidoğan Köyünde bölge köy muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti, taleplerini dinledi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum