İlk maçın günahı olmaz: 1-0;

İlk maçın günahı olmaz: 1-0

GMG Kastamonuspor, geçtiğimiz Cumartesi günü Antalya deplasmanında Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Devre arası kampının ardından ikinci devrenin ilk müsabakasında KSK, Serik Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu....

Temsilcimiz sahaya; Eray Birniçan,  Emre Can Çoşkun, Ahmet Furkan Özcan, Berkay Samancı, Ergin Keleş, Kemal Can Aydemir, Yusuf Talum, Abdülaziz Solmaz, Şamil Başaran, Yiğit Ali Bayrak, Mustafa Alptekin Çaylı 11’i ile çıktı.

Müsabaka 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlanırken GMG Kastamonuspor’un ligde galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Karşılaşmanın 76’ncı dakikasında Oğuzhan Doğan’ın attığı gol ile 1-0 Antalya temsilcisi müsabakayı kazandı. Girdiği pozisyonları gole çeviremeyen temsilcimiz ikinci devreye puan alamayarak başladı.

KSK bu skorla, ligde oynadığı son üç maçtan da puan alamadı, bu 3 karşılaşmada aynı zamanda gol sevinci yaşayamadı. Kırmızı-siyahlılar, ligde gelecek hafta Gazi Stadı’nda Sarıyer ile karşılaşacak.

GMG Kastamonuspor’un tecrübeli kalecisi Eray Birniçan müsabakada kurtardığı pozisyonlarla takımını maçın içinde tutmayı başarsa da yenilen gole karşılık gelmeyince temsilcimiz sahadan yenik ayrıldı. Özellikle maçın ilk yarısında kurtardığı yüzde yüzlük gol pozisyonları ile akılda kalan file bekçisinin çabaları yetersiz kaldı.

RAKİBİN TEK GOLÜ, ESKİ KSK’LIDAN GELDİ

Serik Belediyespor forması giyen Oğuzhan Doğan, kariyerinde ilk devredeki müsabakanın ardından bir kez daha GMG Kastamonuspor’un rakibi olarak sahaya çıktı.

Kastamonu futbolunun yetiştirdiği önemli futbolculardan olan 21 yaşındaki Doğan, geçtiğimiz sezon GMG Kastamonuspor’dan Bodrumspor’a transfer olmuş ve Muğla temsilcisiyle 2’nci Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Bu sezonu kiralık olarak Serik Belediyespor’da geçiren Oğuzhan, hafta sonu oynanan müsabakada oyuna 66’ncı dakikada dahil olurken 76’ncı dakikada kaydettiği gol ile takımına 3 puanı getiren golü attı. Genç futbolcu attığı golün ardından ise sevinç yaşamadı. Bu sezon 22 maçta forma giyen Oğuzhan Doğan ligde ilk golünü attı. Serik Belediyespor forması ile daha önce Ziraat Türkiye Kupası’nda gol sevinci yaşamıştı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum