"Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımız";

"Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımız"

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından İşletme Müdürlükleri ile yapılan toplantılar devam ediyor. Cide Orman İşletme Müdürlüğü ekibiyle bir araya gelen ve toplantıya başkanlık yapan Kastamonu Orman bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, burada yaptığı konuşmasında; " Verilen hizmetlerde her zaman önceliğimiz vatandaşlarımız. Halkla diyalogun güçlü tutulması gerekiyor" ifadelerine yer verdi....

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımıyla, 2022 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve 2023 yılı programları ile ilgili olarak Cide Orman İşletme Müdürlüğü teknik kadrosu ile toplantı yapıldı. Toplantıda çalışmalar ile program ve gerçekleşmeleri hakkında Cide Orman İşletme Müdürü Nihat Gündüz ve tüm Orman İşletme Şeflerinden sunum eşliğinde brifing alındı.

Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu toplantıda; "Verilen hizmetlerde her zaman önceliğimiz vatandaşlarımız. Halkla diyalogun güçlü tutulması gerekiyor" dedi. Programların zamanında tamamlanması konusunda talimatlar veren Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde durdu. 2023 yılı programlarının şu ana kadar gerçekleştirilmesinde emeği geçen her kademedeki personele teşekkür eden Bölge Müdürü  Fahri Sönmezoğlu, yıl sonuna kadar azami gayret gösterilerek programların yüzde 100 olarak gerçekleştirilmesi talimatında bulundu.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum