Vatandaşlar yeni yılın ilk gününde Ilgaz Dağı’ndaydı;

Vatandaşlar yeni yılın ilk gününde Ilgaz Dağı’ndaydı

Yeni yıl tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Kastamonu-Ilgaz sınırında bulunan Ilgaz Dağı’nda karın tadını çıkarttı....

Kar kalınlığının yetersiz olması sebebiyle açılmayan pistlerde vatandaşlar kızakla kayarak eğlendi.
Kastamonu-Ilgaz sınırında bulunan Ilgaz Dağı’nda kar kalınlığının yetersiz olması sebebiyle kayak tesislerinde sezon başlamadı. Yeni yıl tatilini geçirmek için Ilgaz Dağı’na gelen vatandaşlar ise kızakla kayıp, ortaya çıkan kar manzarasını fotoğraflayarak zaman geçirdi. Sezonun başlamaması sebebiyle yoğunluğun yaşanmadığı Ilgaz Dağı’nı Ankara başta olmak üzere çevre illerden birçok vatandaş ziyaret etti.

“İNŞALLAH YILBAŞI İLE BİRLİKTE KAR YAĞIŞI ARTAR, SEZON DA AÇILIR”
Ankara’dan Ilgaz Dağı’na gelen Cuma Dağlı, “İş seyahati için Kastamonu’ya gelmiştik. Ankara’ya dönerken Ilgaz Dağı’na uğramak istedik. Şu anda güzel havanın tadını çıkartıyoruz. Çok güzel bir hava var. Umarım yılbaşı ile birlikte kar yağışı artar, sezon da açılır. Şu anda bile çok güzel. Herkese gelmesini tavsiye ediyorum” dedi.

“ILGAZ’IN DOĞASI HER ZAMAN GÜZEL”

Ankara’dan tatil için ailesiyle Ilgaz Dağı’na geldiğini belirten Selami Eren ise, “Hafta sonu çocukları eğlendirmek için geldik. Fazla da kar yokmuş. Ilgaz’ın doğası her zaman güzel. Bizim için de değişiklik oldu. Büyükşehirlere baktığınız zaman bize burası cennet gibi geliyor. Ankara’ya da yakın olması ayrı bir avantaj” diye konuştu. 

Kaynak: İha

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum