“Kastamonu'ya 2022'de 37 milyar TL yatırım yapıldı”;

“Kastamonu'ya 2022'de 37 milyar TL yatırım yapıldı”

Eski Tarım ve Orman Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Kastamonu ziyareti kapsamında AK Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulunarak burada partililer ile bir araya geldi. Eroğlu burada yaptığı açıklamasında; "Kastamonu ile ilgili bana 'Kastamonu hizmetkarı' diyebilirsiniz. Bundan sonra bir nefer olarak emrinize amadeyiz. Kastamonu’da yapılacak yatırımların hepsini ele aldık. Başka Bakanlıkların da yatırımlarını da takip edeceğiz. Kastamonu’ya belediyeler, özel idare hariç olmak üzere 37 milyar TL yatırım yapıldı merkezi hükümet tarafından. Bu sene sonunda 45-50 milyar TL’yi bulacak" ifadelerine yer verdi....

Veysel Eroğlu’nun AK Parti ziyaretinde milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti teşkilatı kendisini karşıladı. AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik ile Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu burada bir takım konuşmalar gerçekleştirdi.

ÜNLÜ: “TÜM KADEMELERİMİZLE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Buradaki ziyaretinde Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Her geldiğinizde Kastamonu’nun bakanı yok sanmayın ben Kastamonu’nun bakanıyım derdiniz. Bakanlık yaptığınız dönemde biliyoruz ki en çok ziyaret ettiğiniz illerin başında Kastamonu yer alıyor. Kastamonu her köşesinde sizin döneminizde hayata geçen yatırımlar var. İlimiz için son derece önemli olan Kırık Barajı da sizin döneminizde başladı. En kısa sürede de tamamlanarak ilimize katkı sunacak. Kastamonu’ya olan sevdanızı çok iyi biliyoruz. Tüm kademelerimizle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde AK kadrolar olarak Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnşallah en yüksek oyu alacağız bunun için bütün teşkilatımız çaba sarf ediyor. Türkiye’nin yüzyılını Kastamonu’da İstiklal Yolu’ndan hep beraber yazacağız” dedi.

ÇELİK: “AK PARTİ’DEKİ HİZMET AŞKI İŞTE BU”

AK Parti Milletvekili Metin Çelik ise Eroğlu döneminde Kastamonu’ya önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayarak, “Kastamonu her köşesinde sizin döneminizde hayata geçen yatırımlar var. İlimiz için son derece önemli olan Kırık Barajı da sizin döneminizde başladı. AK Parti’deki hizmet aşkı işte bu. Bakanımız şu an bakan değil belki ama o geçmişteki projelerini takip ediyor hala devam eden işleri il il gezerek yeni yapılacak işleri takip ediyor. En kısa sürede de tamamlanarak ilimize katkı sunacak. Kastamonu’ya olan sevdanızı çok iyi biliyoruz. Kendisi kafamız bir şeye takıldığında danışacağımız bir büyüğümüz tekrar hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

KÖYLÜ: “KASTAMONU’YA BOŞU BOŞUNA GELMEDİ”

AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü de ziyaretle ilgili olarak, “Kendisi Kastamonu’ya bir takım görevler üstlenerek geldi. Şu an eski bakan olabilir ama biz hala onu bakan olarak görüyoruz, çünkü bakan kadar yetkileri var yani Kastamonu’ya boşu boşuna gelmedi. Kastamonu ile ilgili bir takım görevler üstlenerek buraya geldi.  Bizleri çok sevdiği için bu görevleri üstlenip geldi. Dertlerimizi, sıkıntılarımızı dinlemeye geldi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz ne derdimiz var ne sıkıntımız var, eksiğimiz gediğimiz ne ise hepsini orada konuştuk burada zaman kaybetmemek için” dedi.

EROĞLU: “KASTAMONU’YLA İLGİLİ BÜYÜK PROJELERİMİZ VAR”

Çevre ve Orman eski Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  bakanlığı döneminde ilimizi için yapılması gerekenleri yaptığını belirterek; “Sizleri çok seviyorum, ayrı bir gönül bağımız var.  Kastamonu ile ilgili bana 'Kastamonu hizmetkarı' diyebilirsiniz. Bundan sonra bir nefer olarak emrinize amadeyiz. Kastamonu’da yapılacak yatırımların hepsini ele aldık. Başka Bakanlıkların da yatırımlarını da takip edeceğiz. Kastamonu’ya belediyeler, özel idare hariç olmak üzere 37 milyar TL yatırım yapıldı merkezi hükümet tarafından. Bu sene sonunda 45-50 milyar TL’yi bulacak. Ilgaz Tüneli’nin açılması çok iyi oldu, Havaalanı da yoktu açıldı. Sivas’tan sonra İstanbul’da en çok yaşayan Kastamonulular var. Dolayısıyla onların buraya gelmesi turizm potansiyeli açısından önemli. Burada dünyanın en güzel tabiatı var. Şu anda bakan değilim ama Kastamonu’yla ilgili büyük projelerimiz var. İnşallah ilerleyen dönemde hepsini bir bir hayata geçireceğiz. Yatırım miktarların artırılması konusunda birlikte hareket edeceğiz. Kastamonu’ya ne yapılsa azdır, ben buna inanıyorum. Buraya hizmet etmek büyük bir vazifedir” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKAN VE MİLLET TARAFINDAN KURULAN BİR PARTİDİR”

İlimize 30 adet otomatik hava ölçüm sistemi kurduklarını da belirten Eroğlu; “Çünkü turist geleceği zaman ilk önce hava durumuna bakıyor. İnşallah Kırık barajını da tamamladığımızda buraya gelişler daha da kolaylaşacaktır. Bütün çalışmaları takip edeceğiz. Bütün bunlar oluyorsa sizin destekleriniz sayesinde. Kastamonu her seçimde AK Parti’nin yüzünü ak etti. Seçimlerde nasıl bir gayretle çalıştığınızı biliyorum. Önümüzdeki seçimler çok daha önemli. 2023 bundan önceki seçimlerden çok daha önemli. Bir dönüm noktası. Cumhurbaşkanımız da hedef göstermişti, ‘Büyük milletlerin büyük hedefleri olur’ bu yüzden 2023 en büyük hedeflerden birisi. Bu millet ne badireler atlattı. Özellikle gönül camiamızın son kalesi Türkiye’dir. Tüm dünyanın gözü buraya odaklandı. Cihan devleti Osmanlı’yı yıkmak için 100 proje kuranlar şimdi 1000 proje kuruyor.  Ama onların projelerini başlarına yıkacağız. Bu projeleri hazırlayanlar yıkılacak, bu millet ve bu devlet daima ayakta kalacaktır. Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Bunu da size borçluyuz. Çünkü AK Parti milletin bağrından çıkan ve millet tarafından kurulan bir partidir” diye konuştu.

“DÜNYADA MEGA DEDİKLERİ 10 PROJEDEN 6’SI TÜRKİYE’DE”

Dünyanın en gelişmiş İHA ve SİHA’larının Türkiye yaptığının altını çizen Eroğlu; “Şimdi de Kızılelma havalandı. Artık her türlü mühimmatı yapıyoruz. Her şeyin yerli ve milli olması çok önemli. Eskiden ‘Biz yapamayız’ düşüncesi vardı. Şimdi her şeyin daha iyisini yapıyoruz. Bu yaptığımız tesisler ile kendimize güvenimizi sağladık. Artık herkes ‘Yaparsa AK Parti’ yapar diyor.  Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde biz her şeyi yaparız; sağlıkta, savunmada, yollarda… Dünyanın en büyük yapılarını da biz yaparız. Eskiden bir dere ıslahı 20-30 senede bitmezdi.  AK Parti zamanla yarışıyor, geçmiş zamandaki iktidarların kaybettirdiği zamanı telafi etmeye çalışıyoruz. Her yerde zamanla yarışan ve hedefe kitlenen bir ekip getirdik. Artık yapılanmaz denilenleri yapıyoruz. Vatandaşa tepeden bakmıyoruz,  vatandaş bizim başımızın tacı. Eskiden bir kaymakam bile burnundan kıl aldırmazdı, şimdi sırtında kömür taşıyan kaymakamlar var, AK Parti sağladı bunları. Artık herkes milletimizin hizmetkarıyız diyor.  Daha önce bir hükümetin ömrü 15 aydı, AK Parti istikrarı da sağladı. Bu sayede dünyanın en büyük projelerini yapabilmemiz kolaylaştı. Dünyada mega dedikleri 10 projeden 6’sı Türkiye’de. Dolayısıyla Türkiye çok gelişiyor ve gelişmeye de davam edecek. Önümüzü kesmek için muhtıralar, gezi hadiseleri, 15 Temmuz Darbesi gibi birçok şey çıkarttılar. Bu badireler Allah’ın yardımı ve siz aziz milletimizin cesareti olmasa bunun altından hiçbir ülke kalkamazdı. Milletimizin cesareti ve Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bunların hepsinden kurtulduk.  Birlik ve kardeşliğimizi muhafaza edersek, gece gündüz çalışırsak bu milleti kimse yıkamaz” ifadelerini kullandı. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum