Atalay Otomotiv, EAS akülerini yeniden kazandırıyor;

Atalay Otomotiv, EAS akülerini yeniden kazandırıyor

Atalay Otomotiv, Akü sektörünün köklü ismi olan EAS akülerinin ana bayiliğini ve onunla birlikte bölgenin bölge distribütörlüğünü alarak 50 yıllık köklü marka olan EAS akülerini yeniden piyasaya kazandırıyor....

Sektörünün öncüsü Atalay otomotiv, akü bakımları, montajı ve elektrik üzerine araçların her türlü eksikliğini ya da arızasını gidermek adına ekibi ile hizmet vermeye devam ediyor. Atalay Otomotiv işletmecisi Erdoğan Atalay konu ile ilgili olarak, bu sektörde 30 yılı aşkındır hizmet verdiklerini vurguladı.



ATALAY; "HER TÜRLÜ ARACIN BAKIMINI YAPIYORUZ"

Erdoğan Atalay yaptıkları işlere yönelik yaptığı açıklamada; “Her türlü aracın bakımını yapıyoruz. EAS akülerinin 50 yıl geçmişi vardır. Eski kullanıcılar EAS aküsünü çok iyi bilir. Tekrardan Japon teknolojisi ile EAS aküsünü piyasaya sürüyoruz ve Kastamonu, Çorum, Çankırı, Sinop illerinin de Ana Bayiliğini, bölge distrübitörlüğünü almış bulunuyoruz. Yeni sanayi sitesindeki adresimiz de gerek montajını gerekse bakımlarını yapabiliyoruz, ekibimiz var. İş yerimizde aynı zamanda oto elektrik, takograf, taksimetre, rebosta ısıtıcıları, klima gibi tamir ve bakımları da vardır. Oto elektrik üzerine yedek parça hemen temen tüm araçların bulunur. 30 yılı aşkındır da hizmet veriyoruz” dedi.

“UZMAN TAVSİYESİ İLE UZMANINDAN AKÜ ALINMALI”

Akü alınırken mutlaka uzmana danışmak gerektiğini dile getiren Atalay; “Akülerin mutlaka kış aylarından önce uzmanlar tarafından bakımının yapılması gerekiyor. Günümüzde çok yerde akü bulabiliyorsunuz ama bir uzmanın tavsiyesi ile bilinir ve tanınır olan markaları tercih etmekte fayda var. Akülerimizin bugün birçoğu bakımsız, tam kapalı aküler olarak üretilmeye başlandı. Aküler 3-4 yıldan sonra artık her an arıza verebiliyor. Bugün ölçersiniz bakarsınız sağlamdır, çok soğuklarda artı çok sıcaklarda akü bozulur. Bilinir marka aküler kullanılırsa ortalama 5 ile 7 yıl arasında bu da aracın markasına ve elektrik aksamına bağlıdır. Bilhassa ağır vasıtalarda şu anda rebosta dediğimiz ısıtıcılar var, bunlar akünün ömrünü daha da aşağıya çekebiliyor. Yaz aylarında kullanılan klimalar etkileyebiliyor. Akü alırken mutlaka aracın yerine sığabildiği en büyük amperin takılmasında fayda var. Uzmanından akü alınmalı, uzman tavsiyesi ile akü alınmalı. Yeni nesil EFB ve AGM aküler var. EFB aküler starter akülerin yerine oluyor, AGM aküler starter akünün yerine olmaz. Kısa mesafe kullanılan araçlar için EFB modelini tavsiye ediyoruz. Kısa sürede doldurma ve boşaltma özelliği var” ifadelerini kullandı. 

(Bu bir reklamdır)

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum