“Önemli olan bir dahaki sezonun ana kadrosunu, şampiyon takımını kurmak”;

“Önemli olan bir dahaki sezonun ana kadrosunu, şampiyon takımını kurmak”

GMG Kastamonuspor teknik direktörü Ümit Karan Kocaelispor maçının hazırlıkları kapsamında yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulundu. Zor bir süreçten geçtiklerini dile getiren ve bir çıkış yakaladıklarını vurgulayarak, iyi mücadele ettiklerini ve akademiden genç oyuncuların daha fazla A takıma kazandırılacağını söyledi....


“DEVRE ARASINDA YAPACAĞIMIZ TRANSFERLERLE İLERLEYECEĞİZ”

GMG Kastamonuspor teknik direktörü Ümit Karan açıklamlarında, “Zor bir süreçten geçtik. Geldiğimiz günden bu tarafa 5 maçı geride bıraktık. Çok şükür üç galibiyet aldık. Takım olarak önemli bir çıkış yakaladık. Ankara deplasmanı gerçekten inanılmaz zordu. Çok kuvvetli, çok özgüvenli bir takıma ve kendi sahasında hiç kaybetmemiş bir takıma karşı müsabakaya çıktık, iyi sonuç aldık. İyi takım oyunu oynadık, iyi defans yaptık. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu hafta da bu ligin favorilerinden bir tanesi olan Kocaeli’yle oynayacağız. Şampiyon adayı, lider bir takımla karşılaşacağız. Ama buradan da istediğimiz sonucu alıp, akabinde son maçı da oynadıktan sonra devre arasında yapacağımız transferlerle ilerleyeceğiz. Nereyi hedefleyeceğimiz bu iki maçta belli olur. İkinci yarıda toplayacağımız puanlarla belki de Play-Off’a kadar. Ama önemli olan bir dahaki sezonun ana kadrosunu, şampiyon takımını kurmak. Bizim hedefimiz bu. Bu sene hedef belirtmeden toparlayabileceğimiz kadar puan toplayarak, maç maç önümüze bakarak gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“KASTAMONU HALKININ MAÇA DAHA ÇOK GELMESİ LAZIM”

Karan son olarak şunları söyledi: “Sezon başında baya sıkıntı çekti. Kolay bir süreç değildi. Yavaş yavaş kulüp olarak da yönetim olarak da bir şekilde Kastamonu için çok önemli çalışmalar yapıyoruz. U19, U17’den çıkarttığımız birçok oyun var. İnşallah buraya genç oyuncuları da kazandıracağız. Akademiden çıkartacağımız oyuncular bizim için çok önemli. Kulübün gelir kaynağı olarak baktığımız. Kastamonu adına çok çalışıyoruz. Birlik olmamız lazım. Kastamonu halkının maça daha çok gelmesi lazım. Daha çok destek vermemiz gerekiyor. Sadece futbolculara değil yönetime de destek vermek gerekiyor. Bazı şeyler futbolda yalnız olmuyor. Biz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah iyi sonuçlar almaya devam ederiz.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum