Hafta sonu rakip lider;

Hafta sonu rakip lider

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligin 18’inci haftasında Kocaelispor’u konuk edecek. Gazi Stadı’ndaki müsabaka, pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Geride kalan 17 haftaya bakıldığında Kocaelispor’un lider olduğu ve ligde en az mağlubiyet alan (1) takım olduğu görülüyor. Yanı sıra Kocaelispor, açık ara ligin en çok gol atan (36) takımı olarak dikkat çekiyor....


TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligin 18’inci haftasında Kocaelispor’u konuk edecek. Gazi Stadı’ndaki müsabaka, pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Geride kalan 17 haftaya bakıldığında Kocaelispor’un lider olduğu ve ligde en az mağlubiyet alan (1) takım olduğu görülüyor. Yanı sıra Kocaelispor, açık ara ligin en çok gol atan (36) takımı olarak dikkat çekiyor.

Kocaelispor geride kalan 17 haftada 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 38 puanla lider konumda bulunuyor. 17 haftanın 8’ini deplasmanda oynayan Körfez temsilcisi; 8 deplasman maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 15 puan topladı. Kocaelispor’un tek mağlubiyeti ise deplasmanda 1461 Trabzon’a karşı (3-0) oldu.

8 MAÇTA GOL YEMEDİ

Kocaelispor, 17 maçının 8’inde kalesini gole kapattı. Attığı 36 gole karşın kalesinde 17 gol gören Kocaelispor, 8 maçta gol yemedi. Golcü kimliğiyle öne çıkan Yeşil-Siyahlılar, yalnızca 2 maçta gol atamadı (1461 Trabzon ve Serik Belediye).

SAMED ALİ KAYA 10 GOL ATTI

Kocaelispor’un en golcü oyuncusu Samed Ali Kaya (10) oldu. Kaya’yı Tayfun Aydoğan (8), Beykan Şimşek (5) ve Okan Eken (5) takip etti.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum