Kastamonu Kadın Basketbolu’nun efsaneleri sahaya çıkıyor;

Kastamonu Kadın Basketbolu’nun efsaneleri sahaya çıkıyor

Halime Çavuş Veteran Basketbol Takımı İlk Türk Kadın Mitingi’nin 103. Yıl Programı’nda Hüsnü Tandoğan’da Ankara ekibi Gold Girls takımı ile maç yapacak....


Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Anıl Çokgürses'in Başkanlığını yürüttüğü Kastamonu Atlı Spor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Halime Çavuş Veteran Basketbol Takımı ilk maç için gün sayıyor. Antrenörlüğünü Alptekin Kibaroğlu'nun yaptığı Halime Çavuş Veteran Basketbol Takımı kadrosunda yıllarca sahada ter dökmüş şu isimler yer alıyor; Şule Özbay, Ayşenur Durmuş, Devrim Ezgi Şahin, Esin Çokgürses, Feryal Başak, Gaye Zor, Sibel Bilir Sarıalioğlu, Güzin Aytekin, Mahinur Durmuş İskender, Seda Horuzoğlu,Seda Yaylacıoğlu Şahinbay,  Sevgi Öztürk ve Şaduman İzmitlioğlu.

ÖZBAY; "TAKIMIMIZ BU HEYECANI VE GURURU KASTAMONU SEYİRCİSİYLE PAYLAŞMAYA HAZIRLANIYOR"

Halime Çavuş Veteran Basketbol Takımı Kaptanı Şule Özbay yaptığı açıklamasında, “İlk Türk Kadın Mitingi 103’ncü Yıl Programı etkinlikleri kapsamında 10 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te Hüsnü Tandoğan Spor Salonu'nda Ankara ekibi Gold Girls takımını misafir edecek olan Halime Çavuş Veteran Basketbol Takımımız bu heyecanı ve gururu Kastamonu seyircisiyle paylaşmaya hazırlanıyor. Güzel bir takım oluşturduk. İnşallah başarılı olacağız. Çok iyi hazırlandık, ben takımıma güveniyorum. Arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum