Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Şeker Fabrikası'na sağlam alım!
Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şeker Fabrikası personel alımını duyurdu.
Bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı
Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte rengarenk görüntüleriyle şeker ve çikolatalar tezgahlardaki yerlerini aldı.
Emekliler için başvurular başladı! 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor
Emekliler için heyecan verici haber geldi. Emekli maaşlarında banka promosyonları için başvurular 25 Mart itibariyle alınmaya başladı.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Seçim güvenliği toplantısı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala Ağlı ilçesinde Ağlı Kaymakamı Salih Nur Şeker başkanlığında 'seçim güvenliği' toplantısı düzenlendi.
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Kastamonu’da rahatsızlandı şifayı Karabük’te buldu
Aort damarı yırtılan Kamp Merkezi Müdürü acil sevk edildi
Başın sağ olsun Kastamonu
Üç gün içinde Kastamonu’da 3 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Tosya’da ahlaksızlık!
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Cuma namazı sonrası dolandırıcılık olayı yaşandı.
Kastamonu'dan Türkiye'ye seslendi: 'Ne yapacağımı bilmiyorum'
Kastamonu’nun Araç ilçesinde yaşayan Hamza Çelik isimli vatandaş; aylardır sesini duyurmaya çalışıyor. Farklı medya kanallarına sıkça çıkan ve evine elektrik verilmediğini iddia eden Hamza Çelik, yine ulusal medyanın gündeminde yer aldı.
Tahsin Babaş'a Kastamonu ne dedi?
Yerel seçime kısa süre kala, AK Parti'nin Kastamonu adayı merak ediliyordu. Kastamonu'da AK Parti adayını açıkladı. AK Parti Kastamonu'dan önceki dönem belediye başkanı Tahsin Babaş'ı aday gösterdi. Peki AK Parti'den aday gösterilen Tahsin Babaş'a Kastamonu halkı ne dedi? Detaylar haberimizde…
Kastamonu Üniversitesi Şeb-i Arus Konseri'ne ev sahipliği yaptı
Kastamonu Üniversitesi, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yılına Özel "Şeb-i Arus Konseri"ne ev sahipliği yaptı.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nda son iki gün!
Türkiye Şeker Fabrikalarına kadrolu memur alımları kapsamında yeni 214 kadro için süreç devam ediyor. Bu haberimizde Kastamonu’daki alımları ve KPSS 2023/2 tercih başvurularını bulabilirsiniz. Detaylar haberimizde…
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Kastamonu Şeker Fabrikası, mülakat sonuçları belli oldu!
Kastamonu Şeker Fabrikası’nın da aralarında olduğu TÜRK-ŞEKER’in 613 kişiyi istihdam edeceği personel alım sonuçları açıklandı
"Pancar teslimatında hiç bir sorun yok..."
Şeker Fabrikası önünde dün yaşanan olaylar sonrası,Sendika Başkanı Çuhadaroğlu'ndan cevap geldi. Kastamonu Şeker Fabrikası'nda pancar teslimatında bazı sorunlar yaşandığı şeklindeki sosyal medya haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
Eğitimde Türkiye Yüzyılı Semineri düzenlendi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla il merkezindeki okul ve kurumlarda görev yapan yöneticilere yönelik Türkiye Yüzyılı Mesleki Gelişim Programı Semineri verildi.
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor
DÜZELTME İLANI
Kastamonu Şeker Fabrikası
"Geleceğin Türkiye'sini inşa edeceksiniz"
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Doğanyurt ilçesini ziyaret etti. İl Müdürü Gümüş, Doğanyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.