Arama
Arama Sonuçları
Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!
Kastamonu ile birlikte tüm Türkiye'de infiale neden 'kesik baş' cinayetiyle ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Maktulün kesilen ve olay yerinde bulunamayan başı, kilometrelerce uzakta bulundu.
Kastamonu Polisi, okul çevrelerinde kuş uçurtmuyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuk ve gençlerin zararlı kişi ve alışkanlıklardan korunması amacıyla okul çevrelerinde sıkı önlemler alıyor.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Toplam 73 yıl hapis!.. Kastamonu JASAT tek tek yakaladı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından toplam 73 yıl hapis cezasıyla aranan 5 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Yunuslar iş başında!
Kastamonu’da Yunus ekipleri, yaptığı üst aramasında ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Kastamonu'da Şöföre Bıçak ve Kazma Saldırısı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten bir kişi, çalışanıyla çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına kazma ile vuruldu. Ağır yaralanan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Olukbaşında sular durulmuyor!
Kastamonu Olukbaşı mevkiinde bugün meydana gelen 2 kazanın ardından bir olay daha yaşandı. Kimliği belirsiz şahıs tarafından etrafa ateş açıldı.
İşletmeler dikkat! Bunu yapan yandı!
Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu hırsızlık şüphesiyle yakalanan 3 kişiden 1’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Aracında öldürdüler!.. 2 kişi tutuklandı
Kastamonu’da iki gün önce akşam saatlerinde aracında silahla vurulmuş halde bulunan cinayetin olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu. 
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Hırsızlık zanlısı 3 kişi yakalandı
Sinop’ta meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Kimseyi zehirleyemeden yakalandı
Düzce’de polis ekipleri kent merkezinde yaptığı çalışmada 1 kilo 95 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
2 bin metreden fazla kablo kesilip çalınmıştı: 2 yıl sonra kendilerini ele verdiler
Amasya’da 2 yıl önce 13 ayrı olayda toplam 2 bin metreden fazla iletişim kablosunu kesip çalarak kayıplara karışan şahısların oluşturduğu suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
7 adet tarihi sikke ele geçirildi
Ordu’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda tarihi eser olduğu değerlendirilen 7 adet sikke ele geçirildi.
Yolcu otobüsüyle uyuşturucu getirirken yakalanan şahıs tutuklandı
Muğla’dan Samsun’a yolcu otobüsüyle uyuşturucu madde getirirken Samsun polisinin takibi sonucu yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Çember daralıyor 81 ilde operasyon!
Son dakika haberi: 81 ilde 4 gündür devam eden Çember Operasyonlarında 3 bin 765 firari yakalandı.
Kastamonu'da dehşet saçtı! 1 ölü 3 yaralı!
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler silahtan çıkan saçmalara maruz kalırken, olay sonucu bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı.
Kastamonu’da fuhuş operasyonu!
Kastamonu’da düzenlenen fuhuş operasyonunda; 3 kişiden 2’si tutuklandı.
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
Kastamonu’daki caniliğin zanlısı yakalandı!
Kastamonu'nun Cide ilçesinde iki sokak köpeğini tüfekle yaralayan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Yer Kastamonu! Uyuşturucu, silah, tüfek...
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ruhsatsız silahlar ve av tüfeği ele geçirildi.
Kastamonu'da trafik sigortası kaç lira?
Zorunlu trafik sigortasında yapılan son değişiklikten sonra yeni dönem ücretleri merak ediliyordu. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifelerin bulunduğu güncel tabloyu yayınladı. Buna göre; yeni sigorta bedellerinde aralık ayına göre yüzde 10 artış yapıldı.