Arama
Arama Sonuçları
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Pompaya beklenen indirim geliyor!..
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!
Kastamonu'da yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir mekanda gerçekleşecek. Kastamonu halkının uzun zamandır talep ettiği değişiklik nihayet gerçekleşiyor. Yıllar sonra, 23 Nisan coşkusunu Gazi Stadyumu'nda yaşayacaklar.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Üniversitede Köfte Ekmek etkinliği!
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından Turizm Haftası dolayısıyla sokak lezzetleri etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrencilere köfte ekmek ikramı yapıldı.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Ekmekci: 'Fırtına zararları karşılanacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu'da yaşanan fırtına dolayısıyla meydana gelen hasarların tespit edilmesiyle, ödemelerin yapılacağını açıkladı.
Kastamonu'da saatlik değişim!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu dahil 43 il için sarı kod uyarısı vermişti. Kastamonu'da şiddetli fırtına etkili oldu. 1 saatlik aralık sonrasında hava, yerini güneşe bıraktı.
Belediye temizliğe duraklardan başladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye temizlik timinin Kastamonu'da çalışmalarına başladığını duyurdu. Ekipler ilk olarak otobüs duraklarının temizliğini gerçekleştirdi.
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
Kastamonu’da hastalık alarmı!.. Yine kapatıldı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da salgın hastalıkları önlemek amacıyla bir dizi tedbir alınıyor.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Uluay; 'Tüm abonelikler mi yoksa sadece 3 gazete mi?'
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın geçtiğimiz günlerde belediyenin aboneliği bulunan ve yıllık ücreti 426 bin 230 TL olan Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah gazetelerinin aboneliklerini iptal etmesi, Milletvekili Halil Uluay'ın dikkatini çekti. Uluay konuyla ilgili Baltacı'ya soru yöneltti.
Kastamonu Stadı için kritik adım!
Kastamonu için müjdesi verilen yeni stadın yapılmasına ilişkin, yeni bir gelişme yaşandı.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonu'nun Azeri gelininin azimli hikayesi!
TRT1'in sevilen programı Alişan ile Hayata Gülümse programında Kastamonu'nun yöresel lezzetleri yer aldı. Programa Kastamonu'nun Azeri gelini Nezaket Aliyeva da katıldı. Aşçı olan Kastamonu'nun gelini Nezaket Aliyeva Türkiye'ye nasıl geldiğini anlattı. Aliyeva, bulaşıkçı olarak başladığı yerde şimdi aşçı olarak meslek hayatına devam ediyor.
Bir söz de Atatürk'ün huzurunda!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ve Kastamonu CHP Parti yöneticileri Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Yok böyle bir artış!.. Kastamonu lezzeti çıldırdı
Kastamonu'nun coğrafi işaretli ürünleri arasında yer alan süt kuzusundan çıra kullanılarak yapılan meşhur Kuyu Kebabı bu sezon 1100-1500 liraya kadar çıkıyor. 2008-2024 yılları arasında Kuyu Kebabının artan fiyat listesini sizler için derledik.
Kayıp olarak aranan gençten acı haber!
Komşu ilde kayıp olarak aranan Sefa Taşkıran'dan acı haber geldi.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Anız yangını!
Taşköprü ilçesine bağlı Duruca Köyü'nde çıkan anız yangını, büyümeden söndürüldü. Taşköprü Belediyesi İtfaiye ekipleri; 'Sadece ot ve anız yanmıyor canlılar da yanıyor' diyerek uyarıda bulundu.
Hazırlıklar tamam, sıra Şampiyonlukta!
Kadın Boks Milli Takımı, Kastamonu'da sürdürdüğü Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. 93/500
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.