Arama
Arama Sonuçları
Burası Kastamonu!.. Yeni muhtar ‘kağıt bardak’tan çıktı
İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti. 
YSK'dan o iller için karar!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin sonuçlarına ilişkin siyasi partilerin itirazlarını karara bağladı. YSK, CHP’nin Hatay, İYİ Parti’nin ise Ordu’daki seçim sonuçlarına 'tam kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itirazları reddetti.
YSK'dan seçmen kaydı sorgulama uyarısı!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde oy kullanacakların seçmen kaydı sorgulamalarını nasıl ve nereden yapacakları konusunda bir duyuru yayınladı.
İşte Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart Pazar günü (bugün) il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Karadeniz limanlarına düzenlenen saldırılar buğday fiyatlarını etkiledi
Karadeniz limanlarına yönelik saldırıların etkisiyle buğday, yüzde 2'den fazla değer kazanmış olmasına rağmen haftayı negatif bir performansla tamamlamak üzere görünüyor.
Türkiye elektronik seçime hazırlanıyor
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, elektronik ortamda yapılan seçim sistemine geçilmesinin şart olduğunu söyledi. Yener, "2028 ya da sonrasında olabilir ama kaçınılmaz" dedi. Yasal altyapı için yerel seçimlerden sonrasına işaret etti.
Seçim sonrası gündem ekonomi! İşte atılacak adımlar
Ekonomiye ilişkin düzenlemeler öncelikli gündem olacak.
Meclis'te yemin hazırlığı
MHP Lideri Bahçeli yönetecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mal varlığı açıklandı
Cumhurbaşkanı seçimi sonuçları Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. YSK kararında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mal varlığına da yer verildi.
YSK, 2. turun kesin sonuçlarını açıkladı
YSK Başkanı Ahmet Yener, seçime katılım oranının yüzde 85,72 olduğunu açıkladı
Kabine son kez toplanacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Kabine Toplantısı gerçekleştirilecek. Yeni kabine öncesi, son toplantı yapılacak.
YSK, 14 Mayıs seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı
YSK Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılan Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarını açıkladı.
Erdoğan’dan ‘asgari ücret’ talimatı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haziran ayında Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanması yönünde talimatını verdi.
Erdoğan, 13 değil, 12. cumhurbaşkanı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum ,”Cumhurbaşkanı Erdoğan için 2023 Mayıs seçimlerinde “13. Cumhurbaşkanı olarak seçilecek” şeklinde yapılan paylaşımlar hatalıdır.
Kılıçdaroğlu'nun en yüksek oy aldığı iller
Cumhurbaşkanı seçimini 2. turda yüzde 52.16 ile Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47.84 oy aldı. Peki Kılıçdaroğlu, en yüksek oyu hangi ilden aldı? Kılıçdaroğlu’na en yüksek oy oranı nereden geldi? Kılıçdaroğlu'nun en yüksek oy aldığı iller şunlar oldu;
YSK Başkanı, Erdoğan’ın zaferini ilan etti
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı olduğunu ilan etti.
YSK Başkanı Yener'den son dakika açıklaması
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, yayın yasağının kaldırıldığını duyurdu.
Oy sayımı başladı mı? 28 Mayıs seçimleri için oylar açıklanıyor mu?
Oy sayımı başladı mı? 28 Mayıs seçimleri için oylar açıklanıyor mu? işte 28 Mayıs seçimleri oy sayımına ve sonuçların açıklanmasına ilişkin güncellemeler.
YSK Başkanı açıkladı; ‘Sandıklar kapandı, herhangi bir olumsuzluk yok’
Yüksek Seçim Kurulu Ahmet Yener, 17.00 itibariyle oy kullanma işleminin sona erdiğini ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını kaydetti.
İlk turda Kastamonu ne demişti?
Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’nci turunda oy kullanma işleminin bitmesine sayılı dakikalar kala heyecan da artıyor.
Seçimler Nereden Takip Edilir? 28 Mayıs Seçim Sonuçları Nasıl Takip Edilir?
Türkiye'de seçim sonuçlarını takip etmek için çeşitli kaynaklar mevcuttur. Peki seçimler nereden takip edilir? 28 Mayıs seçim sonuçları nasıl takip edilir?
Seçim sonuçları saat kaçta netleşecek?
Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde vatandaşlar sandıklara akın ederken, resmi olmayan seçim sonuçlarının saat kaçta netleşeceği merak konusu oldu. Kritik ipucunu ise 6 yıl önceki referandum oylaması veriyor…
YSK Başkanı Yener'den ikinci tur açıklaması
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, "Şu ana kadar seçimlerimiz sıkıntısız ve problemsiz devam etmektedir. Sonuçların daha erken bir sürede ortaya çıkacağını düşünmekteyiz" açıklamasını yaptı.
5 adımda seçim günü rehberi
Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda seçmenler, saat 08.00-17.00 saatleri arasında sandık başına gidecek. Vatandaşlık numarasını taşıyan, resimli ve resmi bir kimlik belgesiyle oy kullanabilecek.