Arama
Arama Sonuçları
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Oy kullanmama cezası ne kadar? Ceza nereye ödenir?
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimler için geri sayım başladı. Bu önemli günde vatandaşlar, büyükşehirlerin, ilçelerin, kasabaların ve köylerin yöneticilerini belirleyecek.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
SGK girişi 2000- 2008 olanlar dikkat! 10 yıl erken emeklilik için çizelge netleşti
Milyonlarca çalışan erken emeklilik hayali kurarken prim günü eksik olan vatandaşlar için de çalışmalar hız kazandı. 10 yıl erken emeklilik için yaş prim tablosu ne?
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Tüp patladı, yangında 1 kişi öldü
Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Kastamonu ayazında; Kalpler ısındı
Türkiye’nin en soğuk şehirlerinden biri olan, dört bir yanı ormanlarla kaplı Kastamonu, kalpleri ısıtan görüntülere şahit oldu.
Son dakika: Kastamonu’da aracın çarptığı kadın entübe edildi
Son dakika: Kastamonu'da karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadın ve torununa otomobil çarptı. Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede entübe edildi.
Otomobil yayalara çarptı!
Kastamonu'da karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalara otomobil çarptı.
KORKUNÇ OLAY!.. Yaşlı adam yanmış halde ölü bulundu
Kendisinden bir süredir haber alınamayan yaşlı adam, bahçesinde vücudunda yanıklar oluşmuş şekilde ölü bulundu.
Kastamonulu aile Müge Anlı'da
Kastamonulu aile kayıp babaları Mehmet Başar'ı bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Kastamonulu acılı babanın ‘oğul’ feryadı!
Kastamonu’da ikamet eden 74 yaşındaki emekli başkomiser Hüseyin Akhüseyinoğlu, oğlunun kendisine şiddet uygulayarak, evden attığını iddia etti. Ailesinin evine gidemeyen Akhüseyinoğlu, Açıksöz Gazetesi’ne konuşarak sıkıntısını birer birer dile getirdi.
Budamış'a talip var!
29 yıllık Belediye personeli Gürol Demirci, Budamış Mahallesi'ne talip oldu. Budamış Mahallesi'nden Muhtar adayı olan Gürol Demirci mahallelinin sorunları için çalışacağını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olacağını söyledi. Muhtar Adayı Demirci, Budamış'ta önemli bir eksiklik olarak dile getirdiği Aile Sağlığı Merkezi için de girişimlerde bulunacağını kaydetti.
Vidinlioğlu; kararı, sonraki başkana bıraktı
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu Belediyesi için “ŞOK” öneri!
Kastamonu belediye başkanlığı için tüm belediye başkan adaylarının dahil olacağı tarihi bir öneri sunuldu
Gelecek Partisi Kastamonu'da o ilçeden aday gösterdi!
Gelecek Partisi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinden aday gösterdi.
Taşköprü’deki kaya mezarından ‘bal’ akıyor
Taşköprü ilçesinde bulunan ve Türkiye'de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise bakmakla yetiniyor.
Kastamonu’da GSB memur alımı sona eriyor
Kastamonu’da KPSS 50 puanla GSB bünyesinde personel alımı için başvurular tamamlanıyor. Kamu personeli alımı başvuruları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.
İlçeye yeni doktor ataması
Aralık ayında yeni doktorlar hizmetlerine başlarken, ilçeye yeni hekim ataması yapıldı.
Kastamonu HEM müdürü, gün yüzüne çıkardı!
Kastamonu Halk Eğitim Müdürü Ebubekir Yiğit, Kastamonu’nun derinlerinde kalan masalları, gün yüzüne çıkararak kitap haline getirdi.
İkinci bir EYT şansı!.. 2000 sonrası sigortalılar…
Milyonlarca kişi daha erken emeklilik hakkı yakalamanın hesaplarını yaparken 2000 sonrasında ilk kez sigorta başlangıcı olanlar için SGK Uzmanı Emin Yılmaz’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
Kastamonulu yaşlı kadın kazada can verdi!
Tekirdağ’da meydana gelen kazada, Kastamonulu yaşlı kadın hayatını kaybetti.
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…