Arama
Arama Sonuçları
İhsangazi de 'gaz'lanacak!
İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık müjdeyi verdi. İhsangazi ilçesine doğalgaz geliyor. Başkan Sağlık açıklamasında; "Nihayet doğalgaz İhsangazi’mizde. Biliyorum ki bu anı uzun zamandır bekliyordunuz. Doğalgazın ilçemize gelmesi için çok çalıştık, çok mücadele ettik. Sonunda emeğimizin karşılığını aldık" dedi.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Kurtoğlu 'doktor' unvanı aldı!
Kastamonu Özel İdare Basın Yayın sorumlusu Cebrail Keleş'in kızı Aslıhan Keleş Kurtoğlu Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi bilim dalında 'doktor' unvanı kazandı.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
Kastamonu'da ATT'ler unutulmadı!
22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri günü kapsamında Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
KEAH'ta gelenek bozulmadı!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri geleneksel iftar yemeği programında bir arya geldi.
İlkokul öğrencileri sorularının cevabını yerinde öğrendi
Çatalzeytin ilçesinde Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Hayat Bilgisi dersi kapsamında Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'i ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili merak ettiklerini sordu. 
Kastamonu AFAD'tan Kışlada eğitim!
Kastamonu Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) tarafından Jandarma Komando Eğitim Merkezi'nde kursiyerlere eğitim verildi.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Devrekani'de Orman Haftası kutlaması
21-26 Mart Ormancılık Haftası, Devrekani ilçesinde de kutlandı.
Kastamonu'nun yeni trafik dedektifleri hazır!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencileri tarafından 27 çocuk daha trafik konusunda bilgilendirildi
Kastamonu'da 'Şerife Bacı'nın İzindeki Türk Kadınları' ödüllendirildi!
'Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Şerife Bacı'nın İzinde Türk Kadını' kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada ilk 3 şöyle; Tosya Fen Lisesi'nden Betül Çiftçi, Seydiler İstiklal Yolu ÇPAL'den Ayşegül Kutlu ve Küre ÇPAL'den Yeliz Uçar oldu.
Oktay; 'Sosyal medyanın sınırları çizilmeli
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Bartın İl Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, sosyal medya konusunda ciddi adımlar atıldığını, bu adımların ilerletilerek daha kapsamlı bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti. Oktay açıklamasında; "Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya, doğru kullanılmadığı zaman tehlikeli boyutlar oluşturuyor. Bunun önüne geçilmesi için sınırlar konulması gerekiyor" dedi.
Seçim güvenliği toplantısı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala Ağlı ilçesinde Ağlı Kaymakamı Salih Nur Şeker başkanlığında 'seçim güvenliği' toplantısı düzenlendi.
Yöresel mimariye uygun pazar yeri projesi!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek Azdavay’da yöresel mimariye uygun Pazar yeri projesini açıkladı. Başkan Civelek açıklamasında; “Projemiz en kısa süre içerisinde tamamlanıp, hizmete açılacaktır” dedi.
Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!
Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Baltacı projelerini tanıtacak!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, için 9 Mart Cumartesi günü proje tanıtım toplantısı düzenlenecek. Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı saat 19.30’da başlayacak.
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
İşte geldi! Bardaktan boşanırcasına!
Kastamonu için yağış uyarıları ardı ardına gelmişti. Uyarılar sonrasında Kastamonu'da sağanak yağış etkili oluyor.
Kastamonu, Hz. Pir'e kavuşuyor!
Hz. Pir Şeyh Şabanı Veli türbesinde, restorasyon ve onarım çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 5 aylık süre zarfında yapımı tamamlanan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli türbesi 8 Mart Cuma günü Cuma namazı ardından açılışı gerçekleştirilecek. Türbe içerisinde ve dış kabirlerde ciddi ve detaylı bir çalışma gerçekleştirildi.
Kastamonu'da bir ilki başardılar!
Abana Belediyesi, çevreye duyarlı bir adım atarak Kastamonu'da bir ilke imza attı. Yapılan açıklamada, belediyenin öncülüğünde hayata geçirilen örnek bir projeyle atıkların çevreye verdiği zararları azaltmayı hedefledikleri belirtildi.
O belediyede, en düşük maaş 25 bin 630 oldu!
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Belediyesinde en düşük işçi maaşına yüzde 100’ün üzerinde zam yaparak 12 bin 605 liradan 25 bin 630 liraya yükselttiklerini açıkladı.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
İhsangazi’de MHP’nin seçim bürosu açıldı!
İhsangazi ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Selde tahrip olmuştu... Yeniden yapılıyor!
Azdavay ilçesinde Devrekani Çayı’nın iki yakasına DSİ tarafından yapılan taşkın koruma duvarları ilçede yaşanan sel afetleri dolayısıyla tahrip olmuştu. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, DSİ tarafından duvarların yeniden projelendirilerek ihaleye çıktığını ve müteahhit firmanın şantiyesini kurmaya başladığını açıkladı.
Güzel’den ‘20 mahalle’ vurgusu: ‘Hemşehrilerimizin, yanındayız’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel Kastamonu’nun 20 mahallesinde çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. Güzel açıklamasında; “20 Mahallemizde Kastamonu’muz için hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Her evde her sokakta her mahallede AK Kadrolarımız ile hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.