Arama
Arama Sonuçları
Doç. Dr. Kamer, TİMBİR YİK üyesi oldu
Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tunay Kamer, Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi seçildi.
TİMBİR, internet medyasını Ankara’da buluşturdu
“AFET KRİZ YÖNETİMİNDE MEDYANIN ROLÜ” PANELİ DÜZENLENDİ
TİMBİR ve RTÜK’den “Afet Kriz Yönetiminde Medyanın Rolü” paneli
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından “Medya Fark Ederse Toplum da Fark Eder” temasıyla “Afet Kriz Yönetiminde Medyanın Rolü” paneli düzenlenecek.
TİMBİR'den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile resmen kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile bir araya geldi.
TİMBİR’den Açıksöz’e tebrik
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) kurucu üyeleri arasındaki Gazeteci Cengiz Aksan'ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı, İstiklal Marşı'mızın kabulünden önce 21 Şubat 1921'de yayımlayan ilk gazete olarak Türk basın tarihinde çok önemli bir yere sahip olan Kastamonu Açıksöz Gazetesi’nin 'www.aciksoz.com.tr' adlı internet haber sitesi, Türkiye çapında Basın İlan Kurumu'ndan (BİK) resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını ilk kazanan internet haber sitesi oldu.
KÜLTÜR ve TURİZM HABERCİLİĞİNİ YAYGINLAŞTIRMA PANELİ TEKİRDAĞ’DA GERÇEKLEŞTİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen İMEF, TİMBİR tarafından organize edilen “Kültür ve Turizm Haberciliğini yaygınlaştırma” projesi Tekirdağ ayağı gerçekleşti. Panel açılışına Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katılım sağladı.
“Yerel basına çok büyük zarar verir”
Türk İnternet Medya Birliği’nden (TİMBİR), Kamu İhale İlanlarının Basın İlan Kurumu’ndan alınarak, ilanların basın kuruluşlarında yayınlanması uygulamasına son verilmesi teklifine tepki gösterildi.TİMBİR’den yapılan açıklamada; “İhale ilanlarının yayınlanmasına engel olabilecek her düzenleme yerel medyaya çok büyük zarar verir” ifadelerine yer verildi.
İklim zirvesi rekora doymadı!
Ekonomi Ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı", 4 salon ve 6 meydanda görüşlerini açıklayan 322 konuşmacısı, 101 etkinliği ve 100 bine yaklaşan ziyaretçisiyle pek çok rekora imza attı.
TİMBİR, resmen kuruldu
Geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlayan 81 İl ve 7 ülkeden 102 kurucu ismin bulunduğu Türkiye’nin en kapsamlı medya birlikteliklerinden olan Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) kuruluşu resmi olarak Ankara'da yapıldı.
İnternet haberciliğine düzenleme yolda
Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi'nde İnternet Medya ve Bilişim Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Kurucusu Dr. Süleyman Basa açıklamalarda bulundu.
Amerika'dan son Türkiye'de ilk kez sahneye çıkacak!
Yerli otomobilimiz TOGG, Amerika'daki lansmanın ardından EKO İklim Zirvesi'nde 81 ilden katılacak olan medya mensuplarının karşısına çıkacak.
Başar'den internet haber sitelerine müjde
Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Kültürel Değerlere ve Telif Haklarına Duyarlı İnternet Haberciliği" projesinin ilk eğitimi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Enver Başer katılımı ile gerçekleştirildi