Arama
Arama Sonuçları
Tuz Ekspresi, Kastamonu’nun komşusunda yola çıkıyor
Batı Karadeniz’in gözbebeği Kastamonu’nun komşusu olan Çankırı’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılması amacıyla başlatılacak Turistik Tuz Ekspresi, 18 Mayıs’ta ilk seferine çıkıyor.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Kastamonu, alması gereken payı bir türlü alamamış
Turizm Haftası nedeniyle Turizm Endüstrileri Birliği 'TUREB' Başkanı Fikri Yazan bir basın bildirisi yayınladı.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!
Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi.
Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu Kadınlar da Önemli Rol Aldı
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu kadınlar da yer aldı.
Tanıtım seferine çıkan Karaelmas Ekspresi KOMŞUYA geldi
Tanıtım turuna çıkan Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, Karabük'e ulaştı.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Baltacı projelerini tanıtacak!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, için 9 Mart Cumartesi günü proje tanıtım toplantısı düzenlenecek. Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı saat 19.30’da başlayacak.
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
Kastamonu yaşanılacak şehir değil!
Forbes açıkladı: Türkiye’nin en yaşanabilir illeri belli oldu
Bakan, yeni projeler için Kastamonu'ya geliyor!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, yarın Kastamonu'ya geliyor. Bakan Yumaklı, AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın proje lansmanına katılım sağlayacak.
‘Rakiplerimiz bile bizim projelerimizi konuşuyor’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonu’ya dolar yok!
Kastamonu, tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınan evliyalar şehri olarak biliniyor. Yerli turistlerden çok yabancı turistlerin gözdesi olmayı bekliyor.
Kastamonu’ya turist yağacak
Kastamonu, son zamanlarda turizm açısından önemli bir nokta haline gelerek hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. 2023 yılında atılan girişimci adımlar sayesinde potansiyelini artıran bu şehir, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
Tahsin Babaş'tan 'hata' vurgusu
AK Parti'nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; İstanbul'da düzenlenen aday tanıtım toplantısınım ardından Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda çok sayıda seveni tarafından karşılandı.
MHP İl Başkanı'ndan net 'seçim' mesajı!
MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, net seçim mesajı verdi. İl Başkanı Şahin açıklamasında; "Kalemizi koruyacağız. Zafere kilitlenmiş durumdayız. Kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok.Tamamen kazanmak üzerine bir siyasi çalışma yürütüyoruz" dedi.
Yarım asırlık helvacı, hayatını kaybetti
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde sevilen esnaf ve zanaatkar Mehmet Sirkeoğlu hayatını kaybetti.
İstanbul Atatürk Havalimanı; Kastamonululara kaldı
Kastamonulular, İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nda buluşacak.
Bir gün değil, her gün!..
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında etkinlikler düzenliyor.
İbrahim Demir'in adaylığı netleşiyor
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde, bugün yapılacak olan Yeniden Refah Partisi  Aday Tanıtım Toplantısında, Tosya Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir'in açıklanması bekleniyor.
Kastamonu’nun yapamadığını ODTÜ’lüler yaptı!
Mehmet Akif Ersoy’un Kurtuluş Mücadelesinde Anadolu’daki teşkilatlanmaya katkı sağlamak amacıyla Nasrullah Camii’nde verdiği hutbenin ardından 103 yıl geçti.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
"Kastamonu'nun tanıtım temposunu artıracağız"
Bursa Kastamonu Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Bursa'da 10. Kastamonu Günleri'nin dün itibariyle açılışı gerçekleştirildi. Programa katılan Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar açıklamasında; "Türkiye Yüzyılı'nda ilimizin tanıtım temposunu daha da artıracağız" dedi.