Arama
Arama Sonuçları
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Kastamonu'da biri bizi gözetliyor!
Kastamonu'nun önemli turizm merkezlerinden biri olan Pınarbaşı ilçesinde bulunan Ilgar Mağarası'nın fotoğrafı, büyük beğeni aldı. Turizmci Adem Salcıoğlu'nun 'Doğanın gözü' diyerek paylaştığı fotoğrafı simetrik görüntüsüyle birlikte yeniden düzenleyen Erdal Başaran, ortaya muhteşem bir görsel çıkardı. Fotoğraf Kastamonu'da büyük beğeni topladı.
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
Kastamonuspor taraftar otobüsüne taşlı saldırı…
GMG Kastamonuspor ile Somaspor arasında bugün Soma’da oynanan karşılaşmanın ardından üzücü görüntüler yaşandı.
Kuzeyket’te silahlı saldırı
Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesinde silahlı saldırı gerçekleşti
Kastamonu'da iş yerine silahlı saldırı! 1 yaralı
Kastamonu’nun en işlek caddesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı neticesinde iş yeri çalışanı kasık bölgesinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Kuzeykent'te silahlı saldırı!
Kuzeykent Mahallesi'nde bir işletmede silahlı saldırı meydana geldi.
Ahıra giren kurtlar onlarca koyunu telef etti
Kastamonu’nun Cide ilçesinde mahalleye inen kurtlar girdikleri ahırda 25 hamile koyunu telef etti, 6 koyunu da yaraladı.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Kastamonu'da ayı tehlikesini durduracak hamle
Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Vekili Adil Ünaldı: “Ayı ile fotoğraf çektirmek ya da ayıya yakın davranmak tehlikelidir”  
Filistin'in sesini duyuran Kastamonulu
Kastamonulu hemşehrimiz Mehmet Geçgel, İsrail'in Filistin'e yönelik zalimce saldırılarını bölgeden bildiriyor... A Haber'de görev yapan Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Geçgel, yaklaşık 20 gündür bölgede füzelerin altında haberleri kamuoyuyla paylaşıyor.
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
Ayıların inadı pahalıya mal oldu
Ayılara karşı sınav veren vatandaş: "Ayıyla komşu gibi olduk” 
Sert çıkış: 'Yok öyle yağma'
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Fatma Serap Ekmekci'nin 'bildiri' paylaşımlarına sert cevap verdi...
Kuzeykent'te bıçaklı kavga
Kastamonu Üniversitesi Kampüs içinde yer alan Ayyıldız Spor Salonu önünde halı saha maçının sonu kötü bitti
Faruk Koca, Ispartaspor - GMG Kastamonuspor maçına taşındı!
Isparta 32 Spor’la GMG Kastamonuspor arasında oynanan mücadelede; tribündeki taraftarlardan birisi; Ankaragücü-Çaykur Rizespor mücadelesinde hakem Halil Umut Meler’e saldıran Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca’yı örnek göstererek; hoş olmayan bir tezahüratta bulundu…
Emlakçı cinayetinde 3 tutuklama!
Kastamonu'da iş yerini kurşunlayarak bir kişinin ölümüne sebebiyet veren 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.  
Kastamonu Üniversitesi’nde sadece öğrenciler gezmiyor!
Kastamonu Üniversitesi’nin Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan kampüsünde; sokak köpekleri toplu şekilde geziyor.
‘Serap Ekmekci, tüm TBMM’yi aydınlatmış’
Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Nurten Ciğerci; 10 Aralık Kadın Platformu adına Belediye Meclisi toplantısında konuşma yaptı.