Arama
Arama Sonuçları
Sanal Numara Alma Güvenli Mi?
Sanal numara alma hizmeti bir fiziki adres ile bağlantısı olmayan telefon numaraları kullanıcılara veriliyor.
Threads uygulaması kullanımda (Threads nedir, nasıl indirilir, özellikleri neler?)
Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürülen Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, 100'den fazla ülkede kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Aralarında ünlü isim ve markaların da olduğu Threads nedir? Uygulamaya nasıl giriliyor? Threads'e nasıl kayıt olunur?
Netflix Türkiye'den yeni yılda okkalı zam
Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, 2023 yılına hızlı başladı. Abonelik ücretlerine okkalı bir zam yapan Netflix Türkiye, paket fiyatlarını yüzde 40 civarında artırdı. Zamla birlikte platformun en düşük paketinin fiyatı 44 lira 99 kuruştan 63 lira 99 kuruşa çıkarken, en üst paketin fiyatı 130 lira 99 kuruş oldu.
Netflix Games iOS kullanıcılarına App Store üzerinden oyun sunacak
Netflix Games geçtiğimiz hafta Android’de kullanıcılara açılmıştı. Apple’ın kısıtılamaları nedeniyle Netflix’in oyun kütüphanesinin iOS’e nasıl taşınacağı sorusu da duyurunun hemen ardından gündeme gelmişti. Görünen o ki, Netflix Games iOS platformuna “zorlu” bir yol üzerinden gelecek.
Arcane Netflix’te yayında; izlemeden önce bilmeniz gerekenler
League of Legends‘in yeni anime dizisi Arcane gösterime girdi. Eğer bir LoL tutkunu değilseniz, ancak çizgi film, video oyunu ve bunun gibi içerikler ilginizi çekiyorsa, yine de Arcane ilginizi çekecek, zevk alacağınız bir yapım olabilir. Ancak izlemeye başlamadan önce bilmeniz gereken bazı LoL terimleri olabilir. Gizmodo, bu terimleri bir araya getirerek izleyicilere yardımcı olmaya çalışıyor. Biz de bunun bir özetini aktarıyoruz.