Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Kastamonu ve Sinop tehlikeyi paslaşacak!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu ve Sinop'un denizlerinde fırtına beklenmesi nedeniyle uyarıda bulundu.
Başka il uyardı, Kastamonu yandı!
Bugün Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangının sebebi belli oldu.
Kastamonu’ya giriş yaptı!
Uzun bir süre kar ve yağmurun etkisinde olan ülkemizde bu günden itibaren sıcak havalar etkisini gösterecek. Kastamonu’ya da giriş yapan sıcak hava dalgaları bir süre şehri terk etmeyecek. Nasrullah ve Cumhuriyet Meydanında güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kastamonu’da sakın kışlıkları kaldırayım demeyin!
21 Mart 2024 tarihinde baharın gelişi olan ilkbahar ekinoksu döneminde Kastamonu ve Ankara’da kar yağışı etkili oldu. Hafta sonu yaklaşırken dört bir yanı ormanlarla kaplı gece ve akşam saatlerinde soğuk havanın etkili olduğu Kastamonu’da bizi nasıl bir hava bekliyor? İşte detaylar…
Ilgaz'da 'sezon sonu' göründü
Kastamonu ve Çankırı sınırlarında bulunan Ilgaz Dağı'nda kayak sezonunun son günleri yaşanıyor. Kar kalınlığının 14 cm olduğu Ilgaz'da geçtiğimiz günlerde yağan kar ile birlikte kayak sezonu 15 gün daha uzamıştı.
İklim Değişikliği Zirvesi gerçekleşti
"Geri Dönüşen Şehir Samsun" isimli proje kapsamında "Samsun İklim Değişikliği Zirvesi" gerçekleştirildi.
İşte geldi! Bardaktan boşanırcasına!
Kastamonu için yağış uyarıları ardı ardına gelmişti. Uyarılar sonrasında Kastamonu'da sağanak yağış etkili oluyor.
Mart kapıdan baktıracak!.. Meteoroloji uyardı
Uzun bir süre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar İstanbul dahil çok sayıda kentte çarşambadan itibaren yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.
Kastamonu’ya cumartesi İzlanda üzerinden gelecek. Hoş geldin
Meteoroloji Bey hesabından Türkiye'ye cumartesi giriş yapması beklenen bir hava sistemine ilişkin vatandaşlara haber verildi. Orta Akdeniz'den Türkiye'ye doğru uzanacak, "Hoş geldin"
Tüm rekorları unutun!.. Meteoroloji uzmanından korkutan açıklama
Geçtiğimiz yıl mart ayı yaşanan en sıcak ikinci mart ayı olurken, kaydedilen en sıcak mart ise 2016'da yaşanmıştı. Bu mart ayı için değerlendirmelerini paylaşan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, rekor sıcaklıkların sinyalini verdi.
Kastamonu'ya sağanak yağış mı geliyor? Meteoroloji'den yeni açıklama!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden şaşırtıcı açıklama geldi. Yapılan açıklamada Kastamonu'da yağış beklendiği ifade edildi.
Kastamonu’ya da geliyor! Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik!
Son zamanlarda Kastamonu’da etkili olan bu durum hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor. Libya tarafından esecek rüzgarların Kastamonu’ya da geleceği ve daha ılık bir hava getireceği bildirildi.
Kastamonu'daki bu durum hiç normal değil!
Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) "2023 Küresel İklim Bulguları'nı açıkladı. Buna göre, 2023, 1850'den beri kayıtlara geçen en sıcak yıl oldu.
İşte kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı!
Kayak merkezleri arasında en fazla kar kalınlığı, 172 santimetreyle Hakkari'de kaydedildi.
Gökyüzü; Kastamonu’yu zorladı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre; Kastamonu’da bu hafta yağışlı geçecek. Yapılan son hava durumu raporuna göre, Kastamonu’nun merkez ilçesinde havanın yağmurlu olması bekleniyor.
MGM’den Kastamonu’ya kar sinyali
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu’ya bu hafta için yağmur uyarısı verirken; hafta sonu için de kar yağışı değerlendirmesinde bulundu.
Tehlike Kastamonu’ya da geliyor!
Türkiye pazar gecesi uykuya dalacak, pazartesi günü resmen içimize dolacak. Libya'dan kütle kütle geliş yapacak
Meteoroloji uyardı!.. ÇAMUR YAĞACAK
Türkiye, hafta sonuna doğu, orta ve güney kesimlerinde soğuk ve yağışlı havanın etkisini hissederken, 9 Şubat’tan itibaren 2 gün boyunca Suriye'den girecek yoğun toz taşınımı da hayatı zorlaştıracak.
Meteoroloji Kastamonu için yağış uyarısı verdi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Şubat hava durumu raporunu paylaştı.
Kastamonu için son dakika uyarısı!
Karadeniz için fırtına uyarısında bulunuldu.
Son uyarı geldi: Kastamonu’ya da giriş yapacak
Türkiye'ye yönelik son uyarı geldi. 1-2 gün kaldı... Pazartesi Türkiye'ye giriş yapacak, çarşamba hissedilecek. Belirgin bir şekilde kendisini gösterecek.
Kastamonu’ya “ŞOK” günler
Kastamonu’da son günlerdeki kar yağışının ardından, merkezde hava normal seyrine döndü. Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, önümüzdeki günlerde havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu’ya fırtına uyarısında bulunmuştu.
Kastamonu'da kar yağışı sekteye uğrayacak!
Kastamonu 3 gündür etkili olan kar yağışlarına ara veriyor. Kastamonu'da bu hafta Cuma gününe kadar kar yağışı beklenmiyor.
A Haber'den Kastamonu çıkarması
Kastamonu’da yoğun kar yağışı etkili olurken, Türkiye'nin gündeminde konuşuldu.
Meteorolojiden Kastamonu'ya buzlanma uyarısı
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda; bu hafta sonuna dikkat çekildi. 25 Ocak Perşembe günü itibariyle Kastamonu'nun bazı kesimlerinde kar yağışı etkili olacağı belirtilirken; ertesi günlerde de buzlanmaya karşı vatandaşlar uyarıldı
Geliyor!.. Perşembe'ye dikkat
Türkiye'nin, Perşembe gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor.
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak dikkat!
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak! Mecbur kalmadıkça bugün evden çıkmayın. Dondurucu soğuklarla birlikte sis ve pus etkili olacak.