Arama
Arama Sonuçları
Muzaffer Balcıoğlu'nun kızı anlattı!
Cebrail Mahallesi'nde evsiz olduğu iddia edilen ve mahalleli tarafından yardıma ihtiyacı olduğu belirtilen Muzaffer Balcıoğlu'nun, alkol bağımlısı olduğu ve içkiden vazgeçmediğini dile getiren kızı haberi gördüğünde çok üzüldüğünü dile getirerek aralarında geçen durumu anlattı.
Yürek dağlayan görüntüler
Ülkemizde ekonomik sıkıntılar ve ağır geçim şartları, düşük gelirli vatandaşları büyük oranda zorlarken, sabit geliri olmayan, sosyal yardım da alamayan kimi insanlar için içinden çıkılmaz bir durum oluşturuyor.
Kastamonu’da bir TOKİ fırsatı daha!
Kastamonu’da TOKİ fırsatı devam ediyor.
‘Sokak köpekleri ne yapılmalı?’ Ankette çarpıcı sonuçlar
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, "Halkın Nabzı" kamuoyu araştırması doğrultusunda son yıllarda sık sık gündeme gelen sokak köpekleri meselesini inceledi.
Kastamonu’da bir ilginç olay daha!
Kastamonu ilginç bir olayla daha karşılaştı. İnebolu Sanayide tamir için gelen araçtan yılan çıktı…
Kastamonu’da bir ilginç olay daha!
Kastamonu ilginç bir olayla daha karşılaştı. İnebolu Sanayide tamir için gelen araçtan yılan çıktı…
Bebeğini çöpe atan annenin ifadesi kan dondurdu
Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Kadın ifadesinde; "Üzerimdeki kıyafetlere sardım ve babama verdim. Baba, 'evde çöpler vardı' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
Kuzeykent'te Fenerbahçeliler coştu!
Kuzeykent Mahallesi'nde Fenerbahçe coşkusu yaşandı...
Kastilya’dan örnek davranış!
Kastilya Tesisleri sahipleri, Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan ailelere kahvaltı programı düzenlendi.
Honsalar'da ilaçlama mesaisi!
Honsalar Mahallesi'nde evlere giren kertenkele ve haşarat için Muhtar Boyacı harekete geçti. Muhtar Boyacı2nın haber vermesi üzerine Kastamonu Belediyesi  Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama yapıldı. 
Honsalar'da ilaçlama mesaisi!
Honsalar Mahallesi'nde evlere giren kertenkele ve haşarat için Muhtar Boyacı harekete geçti. Muhtar Boyacı2nın haber vermesi üzerine Kastamonu Belediyesi  Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama yapıldı. 
Kastamonu’da yılan operasyonu!
Honsalar Mahallesinde yer alan bir eve giren yılan, evde yaşayan vatandaşları paniğe sevk etti.
Kastamonu'da emekli müdür, evine giderken hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde dengesini kaybederek düşen 75 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti.
19 günlük yaşam savaşını kaybetti!
Bundan 19 gün önce, 26 Nisan'da Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, kamyonun altına giren otomobilin sürücüsü Özkan Palabıyık hayatını kaybetmiş eşi Özge Palabıyık ağır yaralanmıştı. Genç kadın da yaşam savaşını kaybetti.
Kastamonu'da alzheimer hastası yaşlı kadın bulundu!
Alzheimer hastası olan Zahide Nakıpoğlu kaybolmuştu. Yaşlı kadın oğlu tarafından Atabeygazi Cami civarında bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İnsanlık dışı olay!.. Yer Antalya
Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini ileri sürdüğü kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi. Sürükleme olayı jandarmanın şüpheliyi gözaltına almasıyla sona ererken, görüntüler sosyal medyada tepki topladı.
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, Ülkü Ocakları’ndan elektrik parasını istiyor
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı: “Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Ecel Bulgaristan’da yakaladı
İnebolulu tır şoförü Mehmet Çalıkoğlu (51) Bulgaristan’da hayatını kaybetti.
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Belediye’den kiralık iş yerleri!
Belediye, kiraya vereceği iş yerlerini ve yapılacak ihale tarihini açıkladı.
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Kastamonulu anne feci şekilde can verdi: 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Kastamonu Çatalzeytin nüfusuna kayıtlı Cihan Kaplan, Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralandı. Kaplan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor.
Kastamonu'da drift yapan sürücü bedelini ağır ödedi!
Kastamonu’da drift atan sürücü o anları sosyal medya hesabı üzerinden herkese açık olarak paylaştı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kimliğini tespit ettiği sürücüye cezai işlem uyguladı, aracını trafikten men etti.
Kastamonu'da baltalı kavga!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde gerçekleşen olayda, bir kişi balta darbeleri sonucu ağır yaralandı.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.