Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
Kastamonu'daki bu yoldan geçmek yürek ister!
Kastamonu'da yüzlerce kişinin kullandığı yolda kokudan geçilmiyor...
Mağarada ders yaptılar
Kastamonu'da üniversite öğrencileri, Araç ilçesinde buz sarkıtlarıyla dikkat çeken mağarada ders yapıp, incelemelerde bulundu.
İşkur 1330 personel alıyor!
Türkiye İş Kurumu yeni ilanlar yayımladı. Az Önce İŞKUR TYP personel alımı ilanları üzerinde yayımlanmış olan açık iş sayısına göre İki Şehir Kaymakamlık ve İl Özel idareleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı ilçelerde ve alanlarda olmak üzere 1330 TYP Personel Alımı Yapılacak. Bu kapsamda Iğdır TYP Personel Alımı ve Hatay TYP Personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar aranan nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir.
KÜ 81 akademik personel alacak
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörlüğü’nün, akademik personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Kastamonu Üniversitesi’ne 81 öğretim elemanı alımı yapılacağı açıklandı.
Kastamonu Üniversitesi 56 Akademik Personel Alacak
Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü, 56 akademik personel alımı yapılacağını duyurdu.